Adobe MAX 2008: predstavljena unaprjeđena Flash Platforma

Fotografija članka: Adobe MAX 2008: predstavljena unaprjeđena Flash Platforma

Adobe MAX 2008

Adobe Systems Incorporated tijekom konferencije objavio je nova poboljšanja platforme Adobe Flash, kompletan sustav integriranih alata, frameworka, klijenata i servera u svrhu razvijanja Web aplikacija, sadržaja te videa koji se mogu dosljedno pokrenuti pomoću operativnih sustava i uređaja. Ove inovacije uključuju tehnološki pregled Adobe Flash Catalysta i slijedeće verzije Adobe Flex Buildera, radnog naziva Gumbo kao i softvere Adobe Flash Media Interactive Server i Adobe Flash Media Streamingserver 3.5. Adobe je također objavio dostupnost Adobe AIR-a 1.5 te alfa verziju softvera Adobe Flash Player 10 za 64-bitne Linuxove operativne sustave. Adobe Flash Platforma usko je povezana i s obitelji proizvoda Adobe Creative Suite 4.

"Adobe Flash tehnologija omogućila je zajednici proizvođača revoluciju u primjeni Weba te našu interakciju s Webom. Adobe Flash Platforma nastavlja se razvijati, pružajući kompanijama sve što trebaju za brzo dizajniranje i razvijanje – kritične aplikacije, interaktivni Web sadržaj te dinamičan video koji će naći svoje korisnike preko čitavog Weba", rekao je ovom prilikom David Wadhwani, generalni direktor i potpredsjednik Platform Business Unita pri Adobeu.

Adobeova MAX 2008 konferencija za Europu održat će se u Milanu od 1. do 4. prosinca 2008. godine. Više informacija o konferenciji nalazi se na .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.