Addiko Bank je u Avenue Mallu otvorila tehnološki naprednu digitalnu Express poslovnicu

Fotografija članka: Addiko Bank je u Avenue Mallu otvorila tehnološki naprednu digitalnu Express poslovnicu

Addiko Express je nova digitalna poslovnica koju je Addiko banka otvorila danas u zagrebačkom Avenue Mallu. Radi se o prvoj modernoj poslovnici takve vrste u Hrvatskoj.

Oglas

Moderno opremljena Express poslovnica je konceptualno i sadržajno osmišljena da klijentima osigurava učinkovitu, brzu i kvalitetnu uslugu, a prostor je kreativno i tematski prema sferama interesa podijeljen na samouslužnu zonu za klijente, digitalni kutak, interaktivnu zonu i prostor s osobnim bankarima. U zoni za klijente oni, koristeći se računalima s touchscreen zaslonima, mogu samostalno i samo uz osobnu iskaznicu podnijeti zahtjev za gotovinskim kreditom.

U slučaju zadovoljavanja osnovnih uvjeta, odobrenje i isplata se odvijaju isti tren, tako da cijeli proces traje svega nekoliko minuta.

Ono što nam se posebno svidjelo je interaktivni digitalni stol osjetljiv na dodir koji je možda riječima teže opisati, ali zato smo snimili zgodan video prilog koji vrijedi pogledati u nastavku.

U digitalnom kutku zainteresirani mogu bez obveze isprobavati demo verzije mobilnog i internetskog bankarstva, a u interaktivnoj zoni na posebno dizajniranom velikom touchscreen stolu mogu se informirati o najnovijim ponudama, te služeći se kreditnim kalkulatorom razmotriti iznose i ročnosti ovisno o osobnim preferencijama. Za sve druge bezgotovinske transakcije i dodatne informacije klijentima su u svakom trenutku na raspolaganju osobni bankari.

Moderne tehnologije diktiraju promjene koje se odražavaju i na preferencijama korisnika bankarskih usluga, a prevaga svakim danom sve više ide na stranu digitalnog. Međutim, klijenti i dalje kod nekih usluga biraju ići u poslovnice i to se neće tako skoro promijeniti.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.