Adata XPG GAMMIX S11 – najbrži SSD za igrače (PCIe Gen3x4 NVMe 1.3 SSD)

Fotografija članka: Adata XPG GAMMIX S11 – najbrži SSD za igrače (PCIe Gen3x4 NVMe 1.3 SSD)

Znate i sami kako je gamerima brzina najvažnije – što brže to bolje. Ne sumnjamo kako će im se svidjeti novi najbrži SSD za igrače – Adata XPG GAMMIX S11.

Oglas

SSD disk dolazi u kompaktnoj veličini M.2 2280, opremljen je jedinstvenim pasivnim hladnjakom radi zadržavanja optimalnih temperatura, a tu je i ultrabrzo sučelje PCIe3x4 koje nudi brzinu čitanja do 3200 MB/s i pisanja do 1700 MB/s, što je savršeno za sve gladne performansi, uključujući igrače, samograditelje i stručnjake za grafiku. S11 koristi zadnju, drugu generaciju 64-slojne 3D NAND flash memorije radi veće pouzdanosti te se isporučuje u kapacitetima od 240 GB, 480 GB i 960 GB.

Najbrži dosad – namijenjen profesionalcima

Koristeći superbrzo sučelje PCIe Gen3x4 i protokol NVMe 1.3, S11 donosi ogromna poboljšanja u performansama čitanja/pisanja. Koristi 32-bitnu DRAM podatkovnu sabirnicu, inteligentno SLC cachiranje i DRAM cache buffer, a sve to omogućuje ubrzanje u sekvencijalnom i 4K nasumičnom čitanju/pisanju. Može dosegnuti brzine do 3200 MB/s za čitanje i 1700 MB/s za pisanje te 310K/280K operacija u sekundi u nasumičnom čitanju/pisanju 4K sadržaja, a to znači i brže podizanje sustava, kraće učitavanje igara i vrijeme odziva sustava. XPG-ov posebno konstruirani pasivni hladnjak osigurava barem 10 Celzijevih stupnjeva*(1) nižu temperaturu od M.2 SSD-ova bez termalne zaštite, nudeći veću stabilnost i trajnost.

Robusna trajnost kao najpouzdanija sigurnosna značajka

Adata XPG GAMMIX S11 koristi drugu generaciju 64-slojnog 3D NAND flasha, pa je pouzdaniji, brži u performansama i trajniji nego ikad prije. Podržava i RAID modul i oblikovanje podataka radi veće pouzdanosti i stabilnosti. Kako bi se osigurali integritet i točnost podataka, S11 je opremljen naprednom LDPC korekcijom pogrešaka, što pomaže popraviti više pogrešaka nego BCH ECC tijekom prijenosa podataka. Tim tehnologijama S11 nudi vrhunsku trajnost i ima prosječno vrijeme između kvarova (MTBF) od 2 milijuna sati. Kao svi XPG-ovi SSD-ovi, S11 dolazi s produženim petogodišnjim jamstvom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.