Adata UV310 robusna USB flash memorija do 64 GB

Fotografija članka: Adata UV310 robusna USB flash memorija do 64 GB

Robusna USB flash memorija s metalnim kućištem odlično će vam poslužiti gdje se nalazili. Adata UV310 dolazi u kapacitetu do 64 GB.

Oglas

Robusna jednodijelna Adata UV310 konstrukcija sastoji se od čipa na pločici (chip-on-bord, COB), pjeskarenih tekstura i onih od cinkove slitine kako bi se postigao privlačan metalni izgled s visokom razinom čvrstoće te je otporna na ogrebotine i na mrlje od otisaka prstiju. Adata AUV310 ima masu od samo 4,7 grama i dostupan je u kapacitetima do 64 GB.

Usprkos masi od svega 4,7 grama Adata UV310 nudi pohranu podataka kapaciteta 16 GB, 32 GB i 64 GB. Povezuje se s uređajima putem standarda USB 3.1 i brzinom do 5 Gb/s te radi veće praktičnosti ima kuku koja olakšava pričvršćivanje na nosače, lančiće i privjeske za ključeve.

Uz moderan izgled i performanse, Adata UV310 nudi i trenutačnu jednostavnu povezivost s bilo kojim uređajem opremljenim USB priključkom. PC-ji, pametni telefoni, tableti, pametni televizori, konzole, sustavi za zabavu, set-top boxovi, čak i industrijska oprema: ako ima USB, Adata UV310 funkcionira s tim. Uskoro će se pojaviti u prodaji, cijena je za sada nepoznata.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.