Adata UV230 i UV330 velike i brze predstavlja USB flash memorije

Fotografija članka: Adata UV230 i UV330 velike i brze predstavlja USB flash memorije

Nove Adata UV230 i UV330 USB flash memorije donose klasičnu prenosivost podataka u kompaktnom dizajnu bez poklopca i intuitivni priključkak s kliznim mehanizmom.

Oglas

Adata UV230 funkcionira prema standardu USB 2.0 te se nudi s kapacitetom do 64 GB, dok Adata UV330 funkcionira prema puno bržem standardu USB 3.1 i dolazi s kapacitetom do 128 GB. Objema pogonima zajednički je dizajn bez poklopca kod kojeg se priključak izvlači i uvlači pomoću brzoklizajućeg mehanizma. ADATA ostaje posvećena svojoj globalnoj vodećoj ulozi u proizvodnji USB flash pogona te će nastaviti predstavljati nove modele usporedo s razvojem potreba tržišta.

USB – klasično rješenje za sve potrebe i budžete

Od USB 2.0 do USB 3.1 propusnosti 5 Gb/s, Adata prepoznaje da potreba za raznolikim USB flash pogonima ne jenjava. Korisnici žele funkcionalnost, stil i jednostavnost upotrebe kao i cjenovnu pristupačnost. Adata nudi upravo to: od modela UV230 s početka ponude do znatno bržeg UV330 i mnogih drugih sličnih modela iz ADATA-ina kataloga. Od modela UV230s sa 16 GB do UV330 sa 128 GB, već samo ta dva klasična modela pokrivaju velik raspon i nude cijeli niz mogućnosti korisnicima koji trebaju brzo spremiti i premjestiti podatke.

Dizajn bez poklopca i s brzim klizanjem za jednostavnu mobilnost

Dizajneri Adata već dugo preferiraju USB flash pogone bez poklopca jer je takav dizajn jednostavniji i manje je dijelova koji se mogu zametnuti. Adata UV230 i UV330 tako nemaju poklopac i dolaze s produženim USB priključcima koji se uredno izvlače i uvlače u tijelo pogona pomoću klizača kojim se jednostavno upravlja jednim prstom. Takav intuitivan dizajn pomaže da se UV230 i UV330 iznimno lako koriste u pokretu.

Adata UV230 se nudi u crnoj i plavoj boji, dok se Adata UV330 isporučuje u crnoj i crvenoj. Uz toliko boja korisnici mogu odabrati baš onu koja im se najviše sviđa.

Kao i većina drugih USB flash pogona tvrtke Adata, UV230 i UV330 imaju posebnu kukicu kojom se za njih pričvršćuje trakica, vrpca, privjesak za ključeve ili nešto slično. Time se dodatno povećava njihova prenosivost i smanjuje mogućnost gubitka pogona, a time i vrijednih podataka.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.