Adata UV100F – USB Flash Drive memorija u posebnom blagdanskom izdanju

Fotografija članka: Adata UV100F – USB Flash Drive memorija u posebnom blagdanskom izdanju

Radi se o standardnim USB flash memorijama koje su tanke, kompaktne i koje su poprimile blagdanske božićne boje. Tko ne bi poželio ovakvu Adata UV100F memoriju :)

Oglas

Novi Adata UV100F USB 2.0 flash pogon prilagođen je nadolazećim blagdanima. Kapaciteta je 16 GB ili 32 GB, a prepoznatljiv je po crveno-bijelom dizajnu s božićnim elementima. Adata UV100F je savršen poklon za prijatelje, članove obitelji i kolege, a u maloprodaji se isporučuje u posebnoj crvenoj kutiji koja dodatno naglašava njegov status posebnog izdanja. Adata UV100F se pridružuje dugoj tradiciji posebnih izdanja USB flash pogona tvrtke koji su postali vrlo tražena roba za kolekcionare.

Već od pakiranja koje krasi Djed Božićnjak, Adata UV100F zrači blagdanskim duhom. Na pogonu su pak Snješko Bijelić (16 GB) i Djed Božićnjak (ili Djed Mraz, kako želite) sa svojim sanjkama (32 GB), nacrtani na kompaktnom crvenom kućištu. Tako uz uobičajenu funkciju za USB memorijski pogon UV100F predstavlja i izvrstan poklon za sve jer – svima dobro dođe 16 GB ili 32 GB dodatnog prostora za pohranu.

Kod modela UV100F naglasak je na privlačnom i emocionalnom dizajnu primjerenom blagdanima, a ne na kompliciranoj mehanici. Stoga ovaj uređaj nema poklopac, što znači manje dijelova na koje morate paziti i koje možete izgubiti.

Kao većina drugih USB flash pogona tvrtke Adata, UV100F ima remen za učvršćivanje za laku montažu na vrpce, remenje, privjeske za ključeve, ruksake i slično. To znatno smanjuje mogućnost zametanja uređaja Adata UV100F, a mobilnost uz njega čini puno praktičnijom. Ovu blagdansku memoriju potražite u dućanima gdje i inače pronalazite Adata proizvode.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.