ADATA SU800 SSD diskovi i XPG Dazzle memorija za gamerski užitak na Reboot Infogameru

Fotografija članka: ADATA SU800 SSD diskovi i XPG Dazzle memorija za gamerski užitak na Reboot Infogameru

Nova generacija SSD pogona ADATA SU800 je odličnih performansi i na hrvatskom će tržištu doživjeti svoju premijeru na vrhunskim MSGW računalima na Reboot Infogameru koji traje do kraja tjedna.

Oglas

ADATA, poznati proizvođač visokoperformansnih DRAM modula i NAND flash proizvoda, opremio je svojim SSD pogonima i drugim komponentama vrhunska računala za igrače koje je tvrtka M SAN izložila na sajmu Reboot Infogamer u Zagrebu, od 8. do 13. studenog 2016.

Računala MSGW powered by ADATA demonstrirat će svu snagu najnovijih proizvoda renomiranog proizvođača opreme visokih performansi – uključujući najnoviji SSD pogon SU800 i memoriju XPG Dazzle. Posjetitelji će ova računala moći i sami isprobati na štandu tvrtke M SAN Grupa i uvjeriti se u brzinu i performanse koje pružaju.

Najnoviji SSD pogon tvrtke ADATA – Ultimate SU800 SATA 6Gb/s 3D NAND – dio je šire ponude SSD-ova koji koriste napredni 3D NAND flash. Uvijek predvodeći inovacije i razvoj u svijetu SSD-ova, ADATA se odlučila za prijelaz na 3D NAND u cijelom portfelju SSD-ova, od mainstream ponude za krajnje korisnike pa do modela za robusnu industrijsku primjenu. Ultimate SU800 model je iz srednjeg dijela ponude koji maksimalno iskorištava prednosti 3D NAND-a, ili složenog flasha, predstavljajući značajnu nadogradnju za postojeće korisnike 2D NAND SSD-ova i golem korak naprijed za korisnike običnih tvrdih diskova. U ovoj cjenovnoj kategoriji ne postoji trenutno niti jedan drugi poizvođač koji nudi 3D NAND flash. Računala MSGW na Reboot Infogameru kao primarni uređaj za pohranu koristit će 256-gigabajtni Ultimate SU800.

Memorijski moduli XPG Dazzle izrađeni su za profesionalne igrače te nude sve prednosti DDR4 memorije uz poboljšane performanse i znatno manju potrošnju energije. Osim performansama, moduli XPG Dazzle mogu se pohvaliti i markantnim dizajnom, savršenim za nabrijana računala za igrače – pogotovo ona u transparentnim kućištima. Agresivan oklop dizajniran da što bolje odvodi toplinu već sam po sebi privlači pažnju, a u kombinaciji s osvijetljenom trakom koja mu se prostire uz rub privući će i poglede onih koji se ne okreću za tehnološkim proizvodima. Računala MSGW na Reboot Infogameru koristit će po dva osamgigabajtna modula XPG Dazzle.

U snagu računala MSGW koje pogone komponente tvrtke ADATA možete se uvjeriti i sami, posjetom štanda MSGW u paviljonu 9 na Reboot Infogameru koji svoja vrata otvara danas na Zagrebačkom velesajmu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.