Adata P10050, P16750 i P20100 nova linija ‘power bank’ spremnika za napajanje

Fotografija članka: Adata P10050, P16750 i P20100 nova linija ‘power bank’ spremnika za napajanje

Adata P10050, P16750 i P20100 power bank baterija, ili kako se to na naše jeziku kaže spremnika za napajanje, mogu se pohvaliti velikim kapacitetima i brzim punjenjem.

Oglas

Uz sve veću potražnju za mobilnim uređajima u svakodnevnom životu često je nužnost imati pri ruci neki izvor napajanja. U prošlosti su rješenja za punjenje u pokretu često bila teška i nisu nudila dovoljno energije za punjenje više od jednog uređaja. Da bi riješila te probleme, Adata je razvila niz spremnika za napajanje manjih dimenzija kod kojih nema kompromisa u kapacitetu i performansama napajanja.

Kako dolaze u mnoštvu raznih boja, spremnici za napajanje tvrtke Adata odišu stilom, ali i predstavljaju praktično rješenje za spas praznih baterija elektroničkih uređaja dok ste u pokretu. Adata P10050, P16750 i P20100 opremljeni su baterijama najbolje kvalitete i višestrukim mjerama zaštite sigurnosti kako bi se osigurala stabilnost i bezbrižno korištenje. Odaberite neki od spremnika iz linije – Adata P10050, P16750 ili P20100 – i uživajte u najboljem i najatraktivnijem rješenju za punjenje!

Manje dimenzije radi veće prenosivosti

Adata ne želi da je tradicija sputava. Spremnici za napajanje bili su nekad glomazni i teški, no P10050, P16750 i P20100 kompaktni su i lako prenosivi, a pritom ne žrtvuju ništa od kapaciteta ni performansi. Ta tri spremišta za napajanje mogu redom pohraniti 10050 mAh, 16750 mAh i 20100mAh – dovoljno za stopostotno punjenje pametnog telefona četiri puta.

Sva su tri spremišta za napajanje opremljena dvama USB izlaznim priključcima od kojih svaki daje 2 ampera te se mogu istovremeno puniti i prazniti, što korisnicima omogućuje istovremeno punjenje dvaju uređaja ili pak punjenje uređaja i istovremeno punjenje samog spremnika za napajanje. Svaki je spremnik opremljen i ugrađenom LED svjetiljkom, pa korisnici više ne moraju imati posebnu svjetiljku kad idu na kampiranje ili tijekom padova strujne mreže.

Stvoreni za stil, performanse i sigurnost

Zaobljen obris modela Adata P10050 i dostupnost u više boja čine ovaj uređaj elegantno modernim te on predstavlja profinjenu opciju za napajanje mobilnih uređaja. druge strane, dvobojna shema modela Adata P16750 i P20100 odiše osjećajem stila i luksuza. No zbog ljepote nisu žrtvovane performanse ni sigurnost – dapače, ovi su spremnici za napajanje opremljeni baterijama najbolje kvalitete i posebno konstruiranim sklopovima kojima se sprječava prepunjavanje i pretjerano pražnjenje koji mogu oštetiti bateriju i skratiti vijek trajanja proizvoda.

Svojim prvorazrednim dijelovima i vatrootpornim vanjskim kućištem spremnici za napajanje tvrtke Adata s lakoćom zadovoljavaju sigurnosne standarde IEC 60950 te nude višerazinsku obranu od problema kao što su prepunjavanje i praženjenje, pregrijavanje, kratki spojevi te ulazni i izlazni prenaponi. Ukratko, kad imate spremnik za napajanje tvrtke Adata, možete se opustiti i uživati!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.