Adata ED600 – novo kućište za vanjski tvrdi disk

Fotografija članka: Adata ED600 – novo kućište za vanjski tvrdi disk

Novo Adata ED600 kućište za tvrde diskove korisnicima nudi praktičnost prijenosnog vanjskog uređaja za pohranu uparenu s brzinom i performansama SSD-ova.

Oglas

Adata ED600 kompatibilan je s tvrdim diskovima i SSD-ovima te može postići brzine prijenosa do 5 Gb/s preko sučelja USB3.1. Ne samo da je robustan i privlačnog izgleda – ED600 je i iznimno lako koristiti: naime, jednostavno ga spojite s napajanjem i pričekate tri sekunde da se instalacija dovrši, bez potrebe za dodatnim postupcima ili alatima.

Bez dodatnih alata!

Dizajn kućišta Adata ED600 temelji se na jednostavnosti korištenja. Instalacija uređaja izvodi se u tri jednostavna koraka, koje za tri sekunde mogu dovršiti i korisnici nevični radu s računalnim hardverom. Adata ED600 podržava SATA tvrde diskove i SSD-ove debljine 7 i 9,5 mm te je kompatibilan sa sustavima Windows i MacOS. Može se koristiti sa stolnim i prijenosnim računalima, pa čak i igračkim konzolama. Sigurnosna bravica na kućištu Adata ED600 sprječava da tijekom kretanja ili udaraca disk ispadne, pa korisnici ne moraju brinuti.

Zaštita IP54 od prašine i vlage

Sa svojom robusnom crnom vanjskom oblogom i aluminijskom pločicom s logotipom Adata ED600 odaje dojam stila i sigurnosti, a to potvrđuje i njegova zaštita IP54 od prašine i vlage. To znači da korisnici ne moraju brinuti da će izgubiti podatke zbog kiše ili ulaska stranih čestica u pogon za pohranu, što znatno povećava raspon okruženja u kojima se Adata ED600 može koristiti. To kućište iznimno je otporno i na udarce jer se unutar njegova čvrstog vanjskog kućišta nalazi sloj silikona otporan na trešnju, pa može neoštećeno preživjeti i padove s visine do 100 cm. Korisnici tako mogu biti sigurni da su im podaci dobro zaštićeni od slučajnog oštećenja ili gubitka

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.