Adata CW0050 bežični punjač tanak samo 6 milimetara

Fotografija članka: Adata CW0050 bežični punjač tanak samo 6 milimetara

Kompanija je predstavila svoj novi Adata CW0050 bežični punjač, kompatibilan s cijelim nizom iOS i Android smartfona.

Oglas

Mobilno doba donijelo je brojne mobitele s mogućnošću bežičnog punjenja, uključujući vrlo popularne modele iPhone 8 i iPhone X. Tvrtka IHS Markit za analizu i ispitivanja tržišta predviđa da će 2019. tržište bežičnih punjača premašiti 10 milijardi dolara te da će do 2020. milijardu pametnih telefona koristiti bežično punjenje. CW0050 predstavlja Adatinu namjeru da se dokaže na tom tržištu svojom ultratankom pločicom za punjenje debljine 6 mm, strogom certifikacijom prema standardu WPC Qi, praktičnim sustavom punjenja neovisnim o usmjerenju te minimalističkim i elegantnim dizajnom. CW0050 kompatibilan je s cijelim nizom iOS i Android mobitela, što znači da utjelovljuje novu generaciju praktičnosti i elegancije za korisnike.

Praktičnost bez ograničenja

Adata CW0050 vas lišava brige je li vam mobitel napunjen ili jeste li ponijeli adapter i kabel. Debeo je svega 6 mm, pa doista štedi prostor i nenametljiv je. Jednostavno stavite mobitel na Adata CW0050 tako da prekrije cijeli logotip Qi i uređaj će se početi puniti. CW0050 može otkriti i sva metalna strana tijela (značajka otkrivanja stranih tijela) na svojoj površini. Ne morate brinuti ni o okretanju mobitela u odgovarajućem smjeru! Taj je uređaj prošao najstrože Qi certifikacije, a njegovi keramički kondenzatori osiguravaju najstabilnije napajanje tako da vrijeme, temperatura ili napon ne utječu na performanse. Svi ti čimbenici zajedno osiguravaju da CW0050 nudi najsigurnije punjenje – štoviše, kompatibilan je sa širokom lepezom iOS i Android mobitela.

Stvoren za lako korištenje i sigurnost

CW0050 je opremljen najnovijom tehnologijom i konstruiran je s posebnom pažnjom posvećenom sigurnosti: koristi čipsete najviše kvalitete i japanske keramičke kondenzatore, što osigurava superiorne performanse na području pohrane struje, trošenja i stabilnosti. CW0050 krase i zaštitne mjere protiv pretjeranog punjenja, pretjeranog pražnjenja, pregrijavanja, kratkih spojeva, prenapona i lutajućih struja. Značajka otkrivanja stranih tijela znači da će CW0050 prestati napajati kad osjeti da se između njega i pametnog telefona nalazi metalni predmet, sprječavajući tako rasipanje energije i smanjujući opasnost od pregrijavanja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.