Adacta jedan od najboljih Microsoft Dynamics partnera u svijetu

Fotografija članka: Adacta jedan od najboljih Microsoft Dynamics partnera u svijetu

Hrvatska tvrtka Adacta, vodeći implementator Microsoft Dynamics rješenja u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, u 2016. godini bilježi izvrsne poslovne rezultate.

Oglas

Kako je na konferenciji za novinare istaknuo direktor Krešimir Mlinarić, u odnosu na proteklu godinu ostvarili su na razini Adacta Grupe 13% rasta, što je u skladu sa zacrtanim planovima. Takav rast bilo bi teško ostvariti bez realizacije velikih projekata, ali i porasta u broju zaposlenih u tvrtci.

Mjesto u prestižnom globalnom „President’s Clubu“ Adacta je zaslužila svojom predanošću u postizanju najviše razine zadovoljstva klijenata i implementacijom te razvojem inovativnih rješenja za Dynamics proizvode. O značaju ovog uspjeha najbolje govori ekskluzivno društvo nekih od najboljih svjetskih partnera kojima se Adacta našla uz bok poput Della, NEC Corporationa, Konica Minolta i Paramount Technologies. Ujedno, Adacta je jedini Microsoftov partner u ovom dijelu Europe koji je ušao u President’s Club.

Za Adactu, članstvo u President’s Clubu znači lakši pristup modernim Microsoftovim rješenjima i tehnologijama te mogućnosti sudjelovanja u testiranju novih rješenja. Također, omogućava i povezivanje s drugim vrhunskim Microsoftovim partnerima, razmjenu iskustava i najbolje prakse te stjecanje novih vještina. Istovremeno, ovo prestižno priznanje obvezuje na daljnji rad i usavršavanje te razvoj novih inovativnih poslovnih rješenja.

Jedan od projekata koji je zasigurno doprinio Adactinim ovogodišnjim uspjesima je i projekt implementacije Microsoft Dynamics AX rješenja u Emmezeti.

Naime, Emmezeta je započela s procesom značajne digitalne transformacije svojeg poslovanja te je u početnom koraku tražila rješenje namijenjeno srednjim i velikim tvrtkama, koje ima vertikalno integrirane procese maloprodaje i distribucije te podržava rad u više zemalja, s više tvrtki i uz centralno upravljanje matičnim podacima.

Kako je prelazak na novo rješenje uvijek rizičan za poslovanje, uz trošak i dodatni napor svih djelatnika, s posebnom su pažnjom vodili računa da novo programsko rješenje bude dugoročno dobra investicija, da je to rješenje koje je „jače“ od trenutnih potreba kompanije, koje pruža prostor za nove optimizacije poslovnih procesa te za razvoj novih prodajnih mogućnosti i zadovoljstva Emmezetinih kupaca. Rješenje koje će i u budućnosti rasti brže od Emmezete kako nikad ne bi postalo usko grlo pri dostizanju poslovnih ciljeva tvrtke.

Tijekom samo šest mjeseci, Adactini stručnjaci standardizirali su poslovne procese u različitim odjelima za nabavu, standardizirali proces u skladištima za sve poslovnice, automatizirali migraciju podataka iz već postojećih sustava te pripremili centralno održavanje glavne baze podataka za Hrvatsku i Srbiju.

Zahvaljujući objedinjenosti sustava na jednom centralnom mjestu, povećana je suradnja među odjelima, ali i olakšana komunikacija te vođenje skladišnog i financijskog poslovanja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.