Adacta i u 2015. godini s rastom prihoda na području BI i CRM rješenja

Fotografija članka: Adacta i u 2015. godini s rastom prihoda na području BI i CRM rješenja

Još jedna lijepu hrvatsku poslovnu priču ispričala nam je Adacta, koja je imala odlične poslovne rezultate u 2015. godini, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Uz očekivani daljnji rast prihoda u 2016. godini najavili su kako će povećati i broj zaposlenih.

Oglas

Kako je istaknuo Krešimir Mlinarić, direktor Adacte, u 2015. godini tvrtka je učvrstila poziciju vodećeg ERP partnera. Zahvaljujući povezivanju biznisa na razini regije ostvareni su preduvjeti za disperziju kumuliranog znanja i iskustva iz različitih Adactinih ureda u regiji, posljedica čega je kvalitetnija usluga za krajnje korisnike.

Istovremeno je povećan fokus na utvrđivanje tržišne pozicije u sektoru osiguranja, prodaje i opskrbe energentima te financijskom sektoru.

Tako su u 2015. godini prihodi porasli za 14 posto u odnosu na godinu ranije i iznose 28,6 milijuna kuna. Posebno su istaknuli rast prihoda u BI i CRM segmentu poslovanja, koji su rasli ukupno 248 posto.

Adactino BI rješenje, Qlik, uspješno je implementirano u Billi, Zoo Hobbyu, Renault Nissan Hrvatska, Di Wagneru i Fortuna Komersu te na regionalnoj razini u lancu restorana Marche.

Također su istaknuli i velik napredak koji su napravili na području Dynamics CRM-a kroz partnerstvo s poduzećem Ferranti, koje nudi globalno priznato rješenje za utilities sektor.
Uspješni rezultati potvrđeni su i dobivenom Microsoft Gold CRM kompetencijom čime je Adacta trenutno jedina tvrtka u Hrvatskoj i regiji koja istovremeno posjeduje Microsoft Gold ERP i CRM Partner kompetencije.

Svojim AdInsure rješenjem specijaliziranim za industriju osiguravatelja, Adacta se probila i na globalnu razinu. Tako je Adacta prošle godine radila na implementaciji AdInsure produkta u nekima od najvećih osiguravajućih kuća u Rusiji te u Generali osiguranju u Rumunjskoj.

U Adacti ne skrivaju kako im je cilj da rezultati u 2016. nadmaše one iz 2015. za što će im biti potrebni novi ljudi. Tako je u planu zapošljavanja povećanje kompetentnih kadrova iz svih sfera poslovanja.

Za kraj, najavili su i nekoliko specijaliziranih događanja na kojima će postojećim partnerima i potencijalnim klijentima predstaviti svoja poslovna rješenja. Tako će se 14. travnja u Zagrebu u hotelu Esplanade održati Banking.CRM event, a mjesec dana kasnije, 19. svibnja Insurance.CRM event.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.