Acer WT5 novi tablet visoke klase koji će raditi na Intel Atom Bay Trail procesoru?

Fotografija članka: Acer WT5 novi tablet visoke klase koji će raditi na Intel Atom Bay Trail procesoru?

Acer je već najavio kako će ove godine predstaviti pregršt novih uređaja. Jedan od zanimljivijih je svakako i onaj najtajanstveniji, a to je novi 10 inčni tablet kodnog imena WT5.

Oglas

Acer već u pripremi ima nekoliko novih prijenosnih računala i tablet uređaja koje će tijekom godine predstaviti prvo novinarima i posjetiteljima raznih sajmova, a onda i tržištu. Jedan od novih tableta je i 7 inčni model koji bi trebao zamijeniti trenutno prilično popularni i jeftini model Iconia B1. Jasno, imat će bolje hardverske karakteristike, vjerojatno i bolji dizajn, odnosno općenito će biti bolji od spomenute Iconie B1.

Ipak, ovo je priča o jednom novom i prilično tajanstvenom Acerovom većem tabletu s ekranom od 10 inča. Saznali smo kako ga kodno zovu “WT5”, imat će vrhunske tehničke karakteristike i bit će namijenjen malo elitnijem tržištu dubljeg džepa.

Acer WT5 najava 02

Navodno će raditi na novom Intelovoj Atom procesoru iz “Bay Trail” obitelji, vidjeli smo karakteristike tog procesora i vrlo su zanimljive. spomenuti 10 inčni LCD IPS ekran imat će Full HD rezoluciju od 1920×1080 točaka. OD još nekih zanimljivih karakteristika spomenimo 2 GB RAM-a, 64 GB interne memorije, stražnju kameru od 8 MP te podršku za 4G LTE.

Jasno, prerano je za priču oko datuma izlaska i cijene, ali moglo bi se to dogoditi ove godine…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.