Acer Veriton Z2650G-UG645X AIO – još jedno zanimljivo sve-u-jednom računalo

Fotografija članka: Acer Veriton Z2650G-UG645X AIO – još jedno zanimljivo sve-u-jednom računalo

All-In-One (sve-u-jednom) računala postaju sve popularnija. Nije niti čudo. Nema više one “kutije” pod stolom, pred vama su samo monitor, tipkovnica i miš. Takav je i Acer Veriton Z2650G.

Oglas

Kada već spominjemo tipkovnicu i miša, oni su danas već standardno bežični, tako da praktički jedina “žica” koja je spojena na ovo računalo je ona od strujnog kabla. Kada izmisle bežični prijenos struje, tada neće trebati niti taj kabel :)

Acer Veriton Z2650G-UG645X može se pohvaliti velikim 20 inčnim LED ekranom, dizajn je tanak, elegantan, a dolazi i s pametnim upravljačkim sustavom kojeg će posebno cijeniti komercijalni korisnici. Predinstaliran je Windows 7 ili Windows 8 operativni sustav.

Dizajniran je tako da zauzima što manje prostora, a s druge strane da djeluje profesionalno i estetski. Kako kažu u Aceru, idealan je za recepcije, cal centre, hotelske poslovne centre, školske knjižnice, novinarske, financijske i sve druge urede. Spomenimo kako 20 inčni ekran ima rezoluciju od 1600×900 točaka (16:9) te odziv od 5ms što je dovoljno za oštru i čistu sliku.

Spomenimo i Acer One-Button Recovery (OBR) funkcija koja u trenu vraća back-up i sve vaše podatke. Inače, radi na Intel Pentium G645 procesoru na 2,9GHz, ima 4GB DDR3 SDRAM-a (proširivo do 8GB), veliki tvrdi SATA disk od 500GB, te SuperMulti optički uređaj kao opciju.

Ima 2x USB 3.0 i 4x USB 2.0 ulaza, višestruki čitač memorijskih kartica, odličan audio sustav i HD web kameru od 1MP za video konferencije. Podrška za mrežu, 802.11 b/g/n Wi-Fi su također ugrađeni, a i vrlo je mali potrošač električne energije, što dokazuje ENERGY STAR 5.0 certifikat.

Acer Veriton VZ2650G-UG645X će se prodavati po preporučenoj cijeni od 629,99$. Kada i po kojoj će se cijeni pojaviti na hrvatskom tržištu, raspitajte se kod ovlaštenih distributera.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.