Acer TravelMate Spin B1 – prvi kompanijin prijenosnik na Windows 10 S

Fotografija članka: Acer TravelMate Spin B1 – prvi kompanijin prijenosnik na Windows 10 S

Windows 10 S je nešto novo u Microsoftovom portfelju operativnih sustava, a mnogi su proizvođači najavili svoje prijenosnike na ovom OS-u. Među njima se našao i Acer TravelMate Spin 1 konvertibilni laptop.

Oglas

Acer TravelMate Spin 1 je prvo kompanijino prijenosno računalo koje radi na Windows 10 S operativnom sustavu, o kojem smo ranije . Dolazi iz TravelMate obitelji konvertibilnih prijenosnika, što znači da možete zakrenuti ekran za punih 360 stupnjeva te pretvoriti prijenosnik u tablet uređaj, odnosno ima četiri položaja – laptop, stand, tent i tablet.

U kompaniji se nadaju kako će ovo biti prijenosnik koji će posebno biti zanimljiv učiteljima i studentima.

Acer TravelMate Spin B1 je zanimljiv i po tome što je otporan na mehanička oštećenja, zaštićen je gumenim okvirom tako da je otporniji na udarce. Isto tako, ekran mu je osjetljiv na pritisak, tako da će osjetiti ako npr. djeca jače stisnu ekran stylus olovkom koja navodno dolazi u kompletu.

Što se tiče hardverskih karakteristika, spomenimo kako ima 11,6 inčni Full HD ekran od 1920 x 1080 točaka, Intel Celeron procesor i Intel HD grafiku, 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Baterija će izdržati i do 13 sati rada, što je pohvalno.

Spomenimo kako Acer TravelMate Spin 1 prijenosnik podržava Cortanu, Windows Ink i Continuum. A cijena? Vrlo zanimljiva – samo 299,99$.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.