Acer Liquid Zest Plus: prodaja počinje u srpnju po sniženoj cijeni

Fotografija članka: Acer Liquid Zest Plus: prodaja počinje u srpnju po sniženoj cijeni

Acer je još prošli mjesec predstavio svoj Liquid Zest Plus pametni telefon, a njegova prodaja bi trebala započeti u srpnju.

Oglas

Kako sada saznajemo ovaj će se pametni telefon u SAD-u prodavati po cijeni od 199 USD, dok bi se u EMEA regiji (Europa, Bliski Istok i Afrika) trebao prodavati po cijeni od 199 Eura. Zanimljivo je da je kompanija prilikom predstavljanja ovog pametnog telefona najavila da će se na području SAD-a prodavati po cijeni od 250 USD.

Za sada nema službenih informacija iz kojeg je razloga Acer odlučio smanjiti cijene ovog uređaja, no čini se da bi razlog mogao biti duži period između predstavljanja i početka prodaje.

U svakom slučaju, Acer Liquid Zest Plus će svojim kupcima za 199 USD ili 199 Eura ponuditi Android 6.0 Marshmallow operativni sustav,  5.5-inčni HD ekran, četverojezgreni  MediaTek MT6735 procesor radnog takta 1.3 GHz koji je ukomponiran sa 2 GB RAM-a i 16 GB interne pohrane, a tu je i velika baterija kapaciteta 5.000 mAh.

Što se tiče fotografskih mogućnosti, na stražnjoj strani uređaja nalazi se 13 MP kamera, dok za selfie fotografije brine 5 MP prednja kamera.

Acer Liquid Zest Plus

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.