Acer Liquid Jade 2 dolazi sa 1 TB „hibridnog“ mjesta za pohranu podataka

Fotografija članka: Acer Liquid Jade 2 dolazi sa 1 TB „hibridnog“ mjesta za pohranu podataka

Poznata je kompanija Acer predstavila najnoviji Android smartfon iz svoje linije proizvoda koji nosi naziv Liquid Jade 2.

Oglas

Osim kao nasljednik Liquid Jade i Liquid Jade S modela, Acer Liquid Jade 2 se ističe po tome što svojim korisnicima nudi do 1 TB hibridnog mjesta za pohranu podataka. Pod riječju „hibridno“ Acer podrazumijeva činjenicu da Liquid Jade 2 dolazi sa 32 GB interne memorije, dok je ostatak memorije do ukupno 1 TB dostupan zahvaljujući pohrani podataka na „oblaku“ (cloud storage).

Kompanija Acer tvrdi kako su cloud i interna memorija besprijekorno integrirani u ovaj novi uređaj, ali kao i sa svakim drugim smartfonom i ova će tvrdnja morati biti provjerena i dokazana. Tek kada ovu funkciju isprobamo, možemo govoriti o tome koliko je zapravo takva povezanost interne i cloud memorije dobro riješena.

U pogledu ostalih specifikacija Acer Liquid Jade 2 je sličan Liquid Jade Primo modelu koji je baziran na Windows 10 OS-u. Svojevremeno se pričalo kako će Liquid Jade Primo imati svoju Android varijantu i čini nam se da je to upravo novopredstavljeni Acer Liquid Jade 2.

Acer Liquid Jade 2 krasi 5.5-inčni AMOLED ekran rezolucije 1.080 x 1.920 piksela kojega pokreće Qualcomm Snapdragon 808 sa šest jezgri. Korisnicima je na raspolaganju 3 GB radne memorije, LTE podrška te stražnja kamera sa senzorom od 21 MP koja može snimati video 4K rezolucije te ima fazni autofokus. Kao operativni sustav navodi se najnoviji Android 6.0 Marshmallow, ali još uvijek nam o ovom modelu nisu poznati svi detalji kao na primjer cijena, dostupnost, veličina baterije itd. Nadamo se novim informacijama.

Acer-Liquid

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.