Acer Jade Primo – prvi smartfon koji podržava Windows 10 Continuum

Fotografija članka: Acer Jade Primo – prvi smartfon koji podržava Windows 10 Continuum

Novi Acer Jade Primo u tajvanskoj su kompaniji nazvali “Your pocket PC”, odnosno džepno osobno PC računalo. Ovo je i prvi smartfon koji radi na Windows 10 OS-u i koji podržava Continuum.

Oglas

Dosta se polemike vodi oko Windows 10 Continuuma. U osnovi, radi se o mogućnosti OS-a koji u punom smislu riječi pretvara vaš mobilni uređaj u pravo i snažno džepno PC računalo tako da možete spojiti periferne jedinice kao što su vanjski ekran, tipkovnicu, miša,… To navodno može Acer Jade Primo , a koji je premijerno predstavljen na IFA 2015 sajmu u Berlinu.

Acer se ove godine opasno naoružao novitetima i privukao je poprilično pažnje javnosti i novinara. Nakon što su predstavili gamerski tablet i smartfon , došlo je vrijeme na još jedan vanserijski proizvod koji je definitivno zanimljiv.

Novi Acer Jade Primo radi na Windows 10 OS-u, a radi na Qualcommovom 64-bitnom i 6-jezgrenom Snapdragon 808 MSM8992 procesoru, te ima AMOLED ekran od 5,5 inča i Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka. Ugrađene su i dvije kamere od 8 MP i 21 MP, uz dvostruku LED bljeskalicu.

Acer Jade Primo je definitivno zanimljiv uređaj. Za sada nema cijenu niti je objavljen datum izlaska, no više informacija potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.