Acer Jade Primo: detalji o cijeni i datumu izlaska novog Windows 10 uređaja

Fotografija članka: Acer Jade Primo: detalji o cijeni i datumu izlaska novog Windows 10 uređaja

Premijerno predstavljen na IFA 2015 sajmu u Berlinu Acer Jade Primo je prvi smartfon ove poznate kompanije koji će raditi na Windows 10 operativnom sustavu te će podržavati Continuum funkciju.

Oglas

U rujnu smo vam o ovom zaista zanimljivom pametnom telefonu, ali tada još nisu bili poznati detalji kao što je cijena ovog uređaja te datum njegova izlaska na tržište. Sada smo doznali upravo te informacije.

Na Acer-ovoj prezentaciji održanoj na prekrasnim Filipinima otkriveno je kako će se ovaj zanimljivi pametni telefon koji usput može biti i džepno osobno PC računalo svijetlo dana ugledati u spomenutoj zemlji tijekom prosinca i to po cijeni od nekih 408$ ili 367 Eura. Cijena nam se čini prilično realnom, čak i povoljnom ukoliko će Acer kako je i prije najavio isporučivati ovaj pametni telefon zajedno sa Continuum dock-om, tipkovnicom i mišom.

Naravno, na drugim će tržištima cijena zasigurno biti barem malo drugačija, ali nema razloga za očekivati cijenu veću od 450$ u Americi ili 400 Eura u Europi. Spomenimo kako Acer Jade Primo donosi 5.5-inčni ekran 1080p rezolucije, 21 MP stražnju kameru sa dvostrukom LED bljeskalicom, Qualcomm Snapdragon 808 procesor, 8 MP selfie prednju kameru, 3 GB RAM-a te 32 GB proširive interne memorije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.