Acer Iconia W511 tablete će koristiti i policija u Tasmaniji

Fotografija članka: Acer Iconia W511 tablete će koristiti i policija u Tasmaniji

Tasmanijski otok je savezna australska država koja se nalazi 240 km južno od Australije. Tamošnja će policija za svoje poslovanje dobiti veću količinu Acer Iconia W511 tableta.

Oglas

Ako se razumijete u zemljopis, mali i povijest, tada vjerojatno znate kako je Tasmanija najpoznatija po “tasmanijskom vragu” najvećem mesožderu tobolčaru crne boje s bijelim ovratnikom koji je vrlo krvoločan. Živi usamljenim životom i teško ga je uočiti, veličine je manjeg psa s velikom glavom, jakom čeljusti i vrlo oštrim zubima. Vrlo je ratoboran i radi plijena će ubiti drugog tasmanijskog vraga.

Evo, bila je ovo mala crtica iz Tasmanije koja nam se učinila zgodna. No, ono o čemu bi trebali reći nešto više je Acer Iconia W511 tablet, a koji stiže tamošnjoj policiji. Nakon što je nedavno kineska Vlada poslala veću količinu tableta u Moldaviju (http://www.racunalo.com/policija-u-moldaviji-dobit-ce-poklone-iz-kine-tablete-i-smartfone/), sličnu će donaciju dobiti i tasmanijska policija. Acer je odlučio pokloniti svoje Iconia W511 tablete tamošnjim čuvarima reda i mira.

Oko tisuću policajaca svoja će zastarjela stolna računala zamijeniti s tabletima. Osnivač Acera Stan Shish pohvalio je ovu inicijativu izvršnog direktora kompanije Jasona Chena. Inače, ovo je dio Acerove inicijative za 2015. godinu u kojoj namjerava stabilizirati svoje PC poslovanje u skladu s “Build Your Own Cloud” platformom.

Acer Iconia W511 radi na Windows 8 Pro operativnim sustavom, te je tanak samo 8,8 milimetara. Ekran je IPS LCD i veličine 10,1 inča i HD rezolucije od 1366 x 768 točaka. Ugrađene su i dvije kamere od 2 MP i 8 MP, a radi na 2-jezgrenom Intel Atom Z2760 procesoru.

Ugrađeno je 2 GB RAM-a, do 64 GB interne memorije za pohranu podataka, te ima bateriju od 3540 mAh. Korisno je što je ugrađena i GPS navigacija i microHDMI video izlaz, što bi moglo biti korisno tasmanijskoj policiji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.