Acer Iconia W4 novi 8 inčni Windows tablet predstavljen u Indiji i Hong Kongu

Fotografija članka: Acer Iconia W4 novi 8 inčni Windows tablet predstavljen u Indiji i Hong Kongu

Sve nam češće stižu tableti koji rade na Windows 8.1 operativnom sustavu, a u tu kategoriju spada i upravo predstavljeni Acer Iconia W4 tablet.

Oglas

Nakon brojnih najava i ponekom špekulacijom konačno je stigao i novi Acer Iconia W4 tablet uređaj. U stvari, premijera mu se dogodila u Indiji i Hong Kongu. Od Acer Iconia W4 tableta se očekuje puno, jer njegov prethodnik Acer Iconia W3 i nije bio nešto, nedostajala mu je bolja rezolucija i jači procesor.

Acer Iconia W4 bi trebala imati 8 inčni HD IPS ekran rezolucije 1280×800 točaka, omjera 16:10. Radit će na novom 4-jezgrenom Intel Atom Z3740 procesoru, imat će 2 GB RAM-a, 32 ili 64 GB prostora za pohranu podataka proširivo preko microSD ulaza. Podržavat će WiFi i Bluetooth, a tu je i microHDMI izlaz za izvoz slike na velike ekrane.

Ako vas zanimaju kamere, tada ćemo vam reći kako će imati kamere od 2 MP i 5 MP. Baterija će s jednim punjenjem raditi oko 8 sati. Acer Iconia W4 tablet je težak samo 409 grama, a očekuje se kako će mu cijena biti oko 330$. Za sada nema službenih informacija kada će se pojaviti na europskom tržištu, očekujemo ga početkom 2014. godine.

Acer Iconia W4

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.