Acer Iconia Tab A220 – procurili ključni podaci, radit će na Jelly Beanu i Tegri 3

Fotografija članka: Acer Iconia Tab A220 – procurili ključni podaci, radit će na Jelly Beanu i Tegri 3

Oni koji se malo bolje razumiju u tehnologiju prepoznat će ključne podatke iz slike koja slijedi. Za sve ostale recimo kako će novi Acer Iconia Tab A220 biti – moćna pila.

Oglas

Prema niže navedenom GLBenchmark možemo prepoznati kako će nova Iconia Tab A220 tablet imati Android 4.1 Jelly Bean operativni sustav (najvjerojatnije inačicu 4.1.2.), te će raditi na Nvidijinom 4- jezgrenom Tegra 3 procesoru radnog takta na 1,3GHz.

Saznali smo još par sitnica koje bi vas mogle zanimati. Ekran će podržavati rezoluciju od 1280×752 točaka, no zaniljivo još se ne zna hoće li biti 7 ili 10 inčni ekran. Ako je suditi prema modelu Acer Iconia Tab A210 koji ima 10 inčni ekran, i ovaj bi trebao imati istu veličinu ekrana. Šuška se kako bi mogao biti “alternativa” modelu A110 (7 inčni ekran rezolucije 1024×600 i cijene 292$) i kao takav konkurirao bi Nexusu 7. Ipak, nekako smo skloniji razmišljati kako će ovo biti desetka, bar što se veličine ekrana tiče :)

Ili još konkretnije, na tržištu već postoji model A110 po razumnoj cijeni, a A220 bi mogao konkurirati nadolazećem Nexusu 10, to nam se čini logičnije. Ali navodno nećemo ništa konkretnije saznati prije početka 2013. godine. Živi bili pa vidjeli :)

Inače, imali smo na testu jednu zanimljivu Iconiu, pa ako vas zanima pročitajte ovdje:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.