Acer Chromebook Spin 11 službeno predstavljen hibridni prijenosnik

Fotografija članka: Acer Chromebook Spin 11 službeno predstavljen hibridni prijenosnik

Novi hibridni prijenosnik tajvanske kompanije može se otvoriti u svih 360 stupnjeva, za to ima dvije čvrste šarke oko kojih se rotira ekran. Acer Chromebook Spin 11 podržava i digitalnu stylus olovku.

Oglas

Na British Education and Training Technology (BETT) Show, eventu održanom u Londonu, Acer je predstavio svoj novi Chromebook Spin 11 (R751T) konvertibilni (hibridni) prijenosnik koji se vrlo lako prilagođava potrebama korisnika,što može zahvaliti dvjema šarkama i mogućnošću otvaranja u svih 360°. Možete ga koristiti u četiri različita načina – Tent Mode, Tablet Mode, Display Mode i Notebook Mode.

Asus Chromebook Spin 11 dolazi s Wacom EMR stylus digitalnom olovkom koja će odlično poslužiti studentima, a s kojom možete crtati, bilježiti i svoje ideje pretočiti u digitalni oblik uz veliku preciznost. Zanimljivo je kako digitalna olovka nema bateriju, a otporna je na padove i udarce, a što svakako i smanjuje ukupnu cijenu.

I sam konvertibilni prijenosnik je vrlo čvrst što potvrđuje i poseban vojni U.S. MIL-STD 810G certifikat. U kompaniji tvrde kako će izdržati pad sa 120 cm visine bez posljedica, a po njemu možete proliti i do 330 ml vode, radit će i dalje.

Što se tiče hardverskih karakteristika, ekran je 11,6 inlni i HD rezolucije od 1366 x 768 točaka, a radi na 2-jezgrenom Intel Celeron N3350 ili 4-jezgrenom Celeron N3450 procesoru. Ugrađeno je 4GB/8GB RAM-a i 32GB/64GB eMMC interne memorije, ima 2x USB 3.1 Type-C ulaza, 2x USB Type-A 3.0 ulaza, te microSD memorijsko proširenje. Naravno, podržava bežičnu komunikaciju kao što je Wi-Fi 802.11ac i Bluetooth 4.2 Low Energy. Za bateriju kažu kako će izdržati i do 10 sati rada.

Za sada cijena i dostupnost Asus Chromebook Spin 11 prijenosnika nisu objavljeni, no očekuje se na europskom tržištu najvjerojatnije u veljači.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.