Acer Aspire Switch 12 novi je 5-u-1 uređaj, zovu ga iPad Pro killer

Fotografija članka: Acer Aspire Switch 12 novi je 5-u-1 uređaj, zovu ga iPad Pro killer

Čini se kako su hibridi između više uređaja postali pravi hit. Jedan takav novi bit će i Aspire Switch 12, hibridni 5-u-1 prijenosni uređaj s odvojivom magnetskom tipkovnicom.

Oglas

Očito je kako je novi Acer Aspire Switch 12 nasljednik starijeg i prilično popularnog modela Switch 11, a osnovna mu je karakteristika odvojiva magnetske tipkovnica tako da se ovaj hibridni prijenosnik u trenu može pretvoriti u tablet s velikim 12,5 inčnim IPS ekranom s Full HD rezolucijom od 1920 x 1080 točaka. Kada govorimo o pet položaja radi se o – notebook, display, tent, pad i klasični desktop.

Ako malo bolje pogledate u slike, ispod tipkovnice ćete vidjeti crnu površinu št bi moglo poslužiti i kao touchpad. Acer Aspire Switch 12 podržava Acer Active pen za crtanje odnosno vođenja bilješki. Uređaj radi na novom Intel Core M procesoru što znači kako je cijela hardverska kofiguracija takozvana “fanless”, odnosno nema ventilatora za hlađenje, s obzirom da se novi Intelovi procesori puno manje griju i troše manje struje.

Ugrađen je microUSB 3.0 ulaz, microHDMI video izlaz, ima 4 GB RAM-a, te 60 GB ili 120 GB SSD disk. Iako službeno cijena još nije objavljena, saznali smo kako će se prodavati u Velikoj Britaniji po cijeni od 529 funti, što je oko 5.185 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.