Acer Aspire Switch 10 simpatiči 2-u-1 jeftini hibridni prijenosnik

Fotografija članka: Acer Aspire Switch 10 simpatiči 2-u-1 jeftini hibridni prijenosnik

Sve su popularniji “mješanci” između laptopa i tableta. Zovemo ih “hibridima”, a imaju najbolje odlike i jedne i druge klase. Predstavljamo novi Acer Aspire Switch 10.

Oglas

Ovaj hibrid radi na Windows 8.1 operativnom sustavu, ima 10 inčni ekran HD rezolucije, što je sasvim primjereno za ovu veličinu ekrana. Naravno, osjetljiv je na dodir, a zgodno je i što se tipkovnica može odvojiti tako da ćete dobiti veliki tablet uređaj. Kao procesor za Acer Aspire Switch 10 hibridni prijenosnik odabran je Intel Atom Bay Trail procesor.

Ugrađeno je 2 GB RAM-a, SSD disk za pohranu podataka veličine 32 GB (postoji i inačica i sa 64 GB, te tvrdim diskom od 500 GB), dok će baterija izdržati do 8 sati rada.  Osim najnovijih Windowsa, u paketu ćete dobiti i punu instalaciju Microsoft Office Home & Student 2013 uredskog paketa, što je također pohvalno.

Acer Aspire Switch 10 simpatiči 2-u-1 jeftini hibridni prijenosnik

Inače Acer Aspire Switch 10 je težak samo 591 gram (samo tablet) odnosno 1,18 kilograma (s tipkovnicom), što nam se čini prilično “lagano” ili prenosivo. Inače, s tipkovnicom se povezuje preko magnetske šarke koja djeluje vrlo elastično i čvrsto.

Svoju je premijeru novi Acer Aspire Switch 10 hibridni prijenosnik doživio još u travnju i zaista je povoljne cijene, prodaje se za samo 349$, što je kada sve zbrojimo vrlo povoljno.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.