Acer Aspire Switch 10 jeftini 2-u-1 laptop u slici i videu

Fotografija članka: Acer Aspire Switch 10 jeftini 2-u-1 laptop u slici i videu

Na našem tržištu možda nije dovoljno poznat, no vani se Acer Aspire Switch 10 hibridni prijenosnik navodno prodaje izuzetno dobro. Kako i ne bi kad mu je cijena niska.

Oglas

Osim što ga možete postaviti u nekoliko različitih položaja, novi Acer Aspire Switch 10 hibridni prijenosnik radi na Windows 8 operativnom sustavu i Intel Atom “Baytrail-T” procesoru. Dolazi s prilično kvalitetnom tipkovnicom, tako da je ovo pravo malo radno računalo s dovoljno snage za sve što vam je potrebno.

Acer Aspire Switch 10 jeftini 2-u-1 laptop u slici i videu

Kompaktnih je dimenzija i težak je samo 580 grama. Ekran od 10 inča mu je također prilično dobar, kao i audio sustav, dok bi baterija trebala izdržati i od 6 sati rada. Mnogi ga uspoređuju sa sličnim Asus Transformer T100 modelom, no kad je riječ o cijeni, tu Acer dobiva bitku.

Kad već spominjemo cijenu, Acer Aspire Switch 10 hibridni prijenosnik se prodaje po preporučenoj cijeni od 338 eura. U nastavku u video prilogu saznajte o ovom simpatičnom mališanu i informaciju više.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.