Acer Aspire S7 ultrabook s ekranom osjetljivim na dodir stiže u Europu – počelo je!

Fotografija članka: Acer Aspire S7 ultrabook s ekranom osjetljivim na dodir stiže u Europu – počelo je!

Vrlo zanimljiv mali prijenosnik dolazi nam iz Acera. Njihov Aspire S7 možemo smjestiti u novu ultrabook kategoriju jer ima ekran koji je osjetljiv na dodir. I još ponešto.

Oglas

Kako smo već ranije najavljivali, polako ali sigurno stiže era koji bi s tržišta mogli istisnuti i tablete i klasična prijenosna računala, jer sadržavaju najbolje karakteristike i jedne i druge klase, ako ih tako možemo nazvati. Upravo je takav i novi Acer Aspire A7, po dimenzijama spada u ultrabook klasu (dva su modela – s 11,6 i 13,3 inčnim ekranom), te s instaliranim Windows 7 OS-om (uskoro (Windows 8 koji su prilagođeni i za ekrane osjetljive na dodir).

Spomenimo kako oba ekrana imaju Full HD rezoluciju od 1920×1080 točaka, a radi na Intel Core i5 procesoru 3. generacije (Ivy Bridge), ima 4GB RAM-a, te SSD disk od 128GB. Baterija bi, kažu, trebala izdržati i do 12 sati rada na 13,3 inčnom, odnosno 9 sati rada na 11,6 inčnom modelu.

Saznali smo i kako će se Acer Aspire S7 touchscreen ultrabook na europskom tržištu prvo pojaviti u Engleskoj u rujnu po cijeni od 1.800$. Kad bi se mogao pojaviti na hrvatskom tržištu raspitajte se kod ovlaštenih distributera.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.