Acer Aspire R14 je novi konvertibilni prijenosnik, podržava USB Type-C

Fotografija članka: Acer Aspire R14 je novi konvertibilni prijenosnik, podržava USB Type-C

Acer je danas na svom posebnom eventu u Tajvanu predstavio svoja nova računala za sezonu jesen-zima, a možda i duže. Jedno od zanimljivijih svakako je novi Acer Aspire R14, konvertibilni prijenosnik.

Oglas

Nije teško zaključiti kako novi Acerov prijenosnik radi na isto tako novom Microsoftovom Windows 10 operativnom sustavu. Može se pohvaliti 14 inčnim ekranom i Active Matrix TFT matricom i HD rezolucijom od 1366 x 768 točaka.

Zovu ga konvertibilnim jer ga možete postaviti u više različitih položaja, nešto slično kao Lenovo Yoga, odakle je ova priča i krenula prije nekoliko godina. Acer Aspire R14 radi na 6. generaciji Intel Core procesora, podržava WiFi 802.11 a/b tehnologiju (podržava i MIMO). Zgodno je što podržava i USB 3.1 standard, te ima i reverzibilni ulaz, kao i dva standardna USB 3.0 ulaza, kao i HDMI video izlaz.

Spomenimo kako ovaj prijenosnik ima i 8 GB DDR3L SDRAM-am, kao 4-ćelijsku litij-polimersku bateriju od 3560 mAh, a koja ima autonomiju od 7,5 sati rada. Inače je težak 1,9 kilograma i tanak je 18,5 milimetara.

Acer Aspire R14 će se prodavati u Europi po cijeni od 799 eura. Mogao bi biti u prodaji i do kraja mjeseca.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.