Acer Aspire P3 hibridna kombinacija tableta i ultrabooka, radi na Windows 8 OS-u

Fotografija članka: Acer Aspire P3 hibridna kombinacija tableta i ultrabooka, radi na Windows 8 OS-u

Šuška se o novom Acerovom hibridnom uređaju koji je kombinacija tableta i malog i laganog ultrabook prijenosnika, s ekranom osjetljivim na dodir i Windows 8 operativnom sustavu.

Oglas

Novi Acerov hibrid ima naziv Aspire P3, a po nama je jedan od onih uređaja kojima pripada bliska budućnost. lako su prenosivi i mobilni, kako se to danas kaže, a s druge strane se na njima može ugodno raditi. Ako vam treba veći ekran, spojite se na njega i to je to.

Nije Acer jedini koji je ušao na područje hibridnih prijenosnika, odnosno tableta. U tom je dijelu vrlo jak i Asus, a i neki drugi proizvođači imaju namjeru ući u hibridni dio tržišta, sa sličnim uređajima. Kako rade na Windows 8 OS-u, za sada su najozbiljniji kandidati i za poslovne mobilne uređaje.

Što se same hardverske konfiguracije tiče, Acer Aspire P3 bi navodno trebao raditi na 3. generaciji Intelovih procesora iz Ivy Bridge obitelji, konkretno se radi o 2-jezgrenom Intel Core i5, iako se spominje i nešto slabiji Celeron, oba sa smanjenom potrošnjom struje (ULV, Ultra Low Voltage). Ekran od 11,6 inča trebao bi imati HD+ rezoluciju od 1600×900 točaka, te od 32GB do 128GB prostora za pohranu podataka.

Točnije detalje očekujemo uskoro…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.