A di ćemo večeras?

Fotografija članka: A di ćemo večeras?

Petak večer je, ekipa se skuplja, al nikako se ne možete dogovoriti i odlučiti gdje je večeras najbolja zabava. Tweeta se da ima nešto u lokalnom kafiću, lajka se party u klubu u kojem se nalazite od petnaeste, cura gnjavi da se njoj ne da, ona bi nešto novo… Poznato?

Oglas

Posežete za vječnim spasiocem, vašim pametnim uređajem, kad ono…

…sjetiš se kako živiš u Hrvatskoj i Google baš i ne mari za tebe, programeri još i manje.
Ipak, nije sve tako crno. U Play Trgovini pojavila se tvoja zadnja slamka spasa. Dominik Kosić napravio je aplikaciju , tj. lokaliziranu za Hrvatski. Aplikacija već ima lijepu bazu klubova i događaja i nudi pregled svih većih hrvatskih gradova. Besplatno je preuzimanje i pregledavanje, kao i prijavljivanje novih klubova i događaja. Podatke možete pretraživati kroz tražilicu ili pomoću interaktivne karte.Party finder HR
Omogućite li GPS na vašem uređaju, jednim klikom pronaći će vas na karti i dati vam uvid u lokacije klubova u vašoj blizini, a klikom na željeni pristupit ćete popisu aktualnih zabava. Čitate i mislite se, pa kako se još nitko nije sjetio, upravo mi to treba.

Kontaktirali smo Dominika i pitali ga što nam želi reći o svojoj aplikaciji.

“Slažem se s Vama i vjerujem da Hrvatskoj treba ovakva aplikacija. Trenutno u mojoj aplikaciji možete pronaći preko 100 klubova, barova i ostalih lokacija za partije uglavnom iz većih gradova. Konstantno radim na povećanju tog broja i želim da se jave svi zainteresirani vlasnici iz većih i manjih sredina da ih dodam u moju aplikaciju.

Ova aplikacija je namijenjena svima koji uživaju u izlascima i nadam se da će im moja aplikacija omogućiti da pronađu sve događaje koji ih interesiraju. Ovo je jedina aplikacija koju trenutno održavam i većinu slobodnog vremena posvećujem njoj.”

Vaše mjesto još nije ucrtano u kartu? Organizirate tulum godine i želite se osigurati da će svi doznati i pojaviti se? Pokrećete novi klub i treba vam svaki marketinški kanal? Znate za super mjesto, ali tulumi su uvijek malo pusti?

Zaposlite prste i javite se . Pomozite mu da aplikacija dugo potraje i bude doista kvalitetna baza za prave partijanere, a tulumi uvijek vrhunski i s najboljom ekipom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.