9. Ekobit DevArena 2014 konferencija u listopadu u Termama Tuhelj

Fotografija članka: 9. Ekobit DevArena 2014 konferencija u listopadu u Termama Tuhelj

Vrijedna ekipa iz Ekobita i ove godine organizira svoju tradicionalnu konferenciju Ekobit DevArena 2014 koja je, kako kažu, NAJtehnološka konferencija.

Oglas

I ove se godine očekuje 200-tinjak sudionika, kao i vrhunski predavači iz Hrvatske i regije uključujući brojne predavače koji nose MVP status. Konferencija je namijenjena razvojnim inženjerima, softverskim arhitektima, voditeljima softverskih projekata i profesionalcima informacijskih tehnologija. Ovo je i prilika da direktno od developera saznate sve tajne koje su vas zanimale a do sada se niste usudili pitati.

Na 9. Ekobit DevArena 2014 konferenciji ćete saznati i što je novo u Microsoft svijetu, kako efikasnije napraviti web aplikacije i koje ALM prakse nam pomažu da sve to kvalitetnije organizirate. Poseban naglasak će, tvrde u Ekobitu, biti posvećen oblaku (cloud), enterprise mobilityju i procesu testiranja.

Vjerujemo kako će vas zanimati i podatak da je čak sedmero predavača bilo u travnju u San Franciscu na Build 2014 konferenciji (Microsoft Build Developer Conference, 2-4. travnja 2014), te će vam vrlo radno prenijeti sve što su naučili.

Osim predavanja, očekuju vas i nagradne igre. Svakako preporučujemo sudjelovanje na ovoj konferenciji, na kojoj ćete stečena znanja moći primijeniti u svoj svakodnevnom poslu.

Detaljnije informacije potražite u našem .

9. Ekobit DevArena 2014 konferencija u listopadu u Termama Tuhelj

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.