NVIDIA GRID tehnologija pokreće Playcast Cloud gaming za francuski Bouygues telekom

Fotografija članka: NVIDIA GRID tehnologija pokreće Playcast Cloud gaming za francuski Bouygues telekom

NVIDIA GRID tehnologija pokreće Playcast cloud gaming servis koji je dostupan korisnicima francuskog fiksnog i mobilnog operatera Bouygues telekom. Usluga je dostupna na televizorima za korisnike Bouygues Telecom’s Bbox Sensation set-top boxa, za trenutno igranje više od 50 naslova.

Oglas

“NVIDIA i Playcast su proizveli skalabilni cloud-gaming sustav visokih performansi za veliku grupu naših korisnika. ,“ Izjavio je Franck Abihssira, šef odjela fiksnih sadržaja i usluga u Bouygues telekomu. “Bouygues telekom nudi inovativni gaming servis koji osigurava sjajno iskustvo za naših 1.5 milijuna korisnika.”

Serveri visokih performansi bazirani na NVIDIA GRID cloud gaming tehnologiji barataju sa svim obradama cloud gaming servisa. Playcast softver koristi se za streaming iz data centara Bouygues telekoma.

“Bbox cloud gaming servis pozicionira Bouygues telekom na listu najnovijih gaming tehnologija,” izjavio je Phil Eisler, generalni direktor cloud gaminga u tvrtki NVIDIA. “Streaming igara je najlakši način za uživanje u video igrama na bilo kojem uređaju, što je ujedno i način na koji će se video igre igrati u budućnosti.”

“Bbox games usluga bila je u upotrebi oko sto tisuća streamanih sati od predstavljanja prošle godine, “izjavio je Guy de Beer, generalni direktor tvrtke Playcast. “Ekspanzija sustava s NVIDIA GRID hardverom omogućit će nam da spremno dočekamo maksimalno opterećenje tijekom sezone blagdana i kontinuirani rast tijekom sljedeće godine.”

Više informacija o NVIDIA GRID cloud gamingu dostupno je na .

NVIDIA GRID tehnologija

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.