8 Days of Fab Flash Sale – tjedan dana cool gadgeta na GearBestu!

Fotografija članka: 8 Days of Fab Flash Sale – tjedan dana cool gadgeta na GearBestu!

Od 8-15. ožujka na GearBest webshopu možete po osjetno sniženim cijenama kupiti cool gadgete – pametne satove i narukvice, akcijske kamere, slušalice, gaming kontrolere i još puno toga!

Oglas

Svi se ovi zanimljivi gadgeti nalaze na na kojoj možete vidjeti njihove snižene cijene, trajanje akcije i koliko je još primjeraka ostalo od pojedinog uređaja. S obzirom da je akcija tek krenula, imate vremena sve detaljno pregledati i naručiti što vas interesira. I raspon cijena je zanimljiv – od nekoliko dolara do nekoliko stotina dolara, naravno izbor je na vama :)

Cijela je akcijska stranica složena po vrstama gadgeta, tako da ćete se lakše snalaziti. Prvi su na redu pametni satovi i narukvice, tako da ćete pronaći vrlo zanimljive modele kao što su Haier Iron (kojeg smo testirali!), zatim Elephone W2, No.1 D5, kao i TW64 Pro i Vidonn X6S pametne narukvice.

Svi se gadgeti nalaze na posebnoj akcijskoj stranici na . Svakako pogledajte ponudu, ništa vas ne košta :)

Slijedeća grupa su akcijske kamere, koje su postale vrlo popularne u posljednje 2-3 godine, najviše zahvaljujući osjetnom padu cijena tako da su sada praktički svima dostupne. Izbor je velik, većina ih je 1080p, a neke podržavaju i 4K snimke. Spomenimo samo Xiaomi Yi kameru (koju smo testirali!), ali i vrlo popularne SJ7000Amkov AM7000S 4K i mnoge druge.

I akcijske se kamere nalaze na istoj akcijskoj stranici na .

Slijedeća grupa su slušalice i Bluetooth uređaji za bežičnu komunikaciju. Ima ih raznih veličina, dimenzija, boja i cijena – žičane i bežične, in-ear ili on-ear, izbor je na vama. Mi ćemo samo spomenuti BT-1 Wireless, V8 Fashion, MPow Shark MBH10 i mnogi drugi.

Sve ih možete pronaći na istoj akcijskoj stranici na .

Ljubitelji video igara također neće biti zakinuti. U akcijskoj ponudi po sniženim cijenama nalaze se mnogi bežični kontroleri, ali uređaji za punjenje. Spomenimo originalni Xiaomi Wireless Bluetooth Gamepad, kontroleri za PS4 i Xbox One, kao i vrlo zanimljiva i moćna Subor S700 konzola. Zgodna ponuda, svakako pogledajte.

I ove ćete kontrolere naći na istoj akcijskoj stranici na .

Na istoj akcijskoj stranici nalaze se i uređaji za sigurnost i zaštitu kao što su GPS lokatori i sigurnosne kamere, kao i drugi gadgeti poput kvalitetnih sigurnosnih utičnica, LED lampi i druge opreme. Svakako vam preporučujemo da posjetite akcijsku stranicu na svima nam omiljenom GearBest webshopu, bar vas to ništa ne košta.

Ugodnu vam kupovinu želimo!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.