72 sata odličnih akcijskih prodaja na Geekbuying webshopu

Fotografija članka: 72 sata odličnih akcijskih prodaja na Geekbuying webshopu

Od danas do petka (14-17.06.2016) traje 72 sati vrlo zanimljivih akcija na brdo smartfona, tableta, pametnih narukvica i satova, te druge opreme. Vidimo i kuponske kodove, sve se to nalazi na Geekbuying webshopu.

Oglas

Švrljajući po Internetu i webshopovima uvijek pronađemo nešto zanimljivo, neko “mjesto” gdje se neke stvarčice mogu kupiti i jeftinije. Upravo smo naletjeli na “72 Hours” akcijsku prodaju svega i svačega, s kuponima do 20$, a sve se to nalazi na jednoj jedinstvenoj akcijskoj stranici na .

Odakle početi… ok, idemo od vrha. Proizvodi na akcijskoj prodaji nalaze se grupirani po kategorijama, a na samom startu stranice pronaći ćete pregršt Android TV box uređaja po vrlo povoljnim cijenama, različitih oblika, mogućnosti, sa i bez daljinskih upravljača. Ako mislite da vam to nije dovoljno, samo kliknete na link “more” (više) i dobit ćete veliku hrpetinu Android TV box uređaja.

Ispod njih se nalazi ponuda pametnih telefona, od onih najnovijih top modela kao što je Xiaomi Mi 5 ili LeTV LeEco Le 2 Pro, pa do onih nešto slabijih ali i cjenovno povoljnijih. Ponuda je i ovdje vrlo bogata, a sve se to nalazi na posebnoj .

Nešto niže je ponuda tablet uređaja, sve ugledna kineska imena kao što su Chuwi Hi8 Pro, Cube iWork 10, Teclast X80 Power ili Onda V891W CH. I ponuda pametnih satova je vrlo bogata, tu su odlični Haier Iron, Mlais Watch, KW18 i drugi, a vidimo i zgodne pametne narukvice među kojima se nalazi i vjerojatno trenutno najpopularnija, Xiaomi Mi Band 2.

Odlična je i ponuda igračaka, autića na daljinski, kao i letećih dronova, a imaju i izuzetno bogatu i zanimljivu ponudu nečega što se sve više traži, a to su naravno VR naočale (Virtual Reality) za igranje 3D video igara. Ako vas zanimaju akcijske kamere, priča je opet ista – ima toga koliko vam srce hoće… :)

Tu je i ponuda dodatne elektronske opreme za automobile, kao i potrošačke elektronike, a na dnu stranice imate još nekoliko posebno zgodnih akcija, možda još i bolje. Nećemo vam reći koje, jer to sve ionako možete vidjeti na istoj . Preporučujemo posjetiti, ništa vas ne košta… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.