72 Hours Shopping Festival – novo veliko sniženje cijena na Geekbuyingu

Fotografija članka: 72 Hours Shopping Festival – novo veliko sniženje cijena na Geekbuyingu

Na vrlo popularnom Geekbuying webshopu pojavila se nova akcijska stranica sa zaista velikim brojem svega i svačega, a što možete kupiti po sniženim cijenama. Bliži se Božić, pa i vrijeme je… :)

Oglas

Približava se dio godine kada nekako najlakše praznimo novčanike, bankovne, online i druge račune. Ako još nešto možemo “ubosti” na sniženju, to je dodatni veliki plus. U našim svakodnevnim lutanjima po webshopovima na kojima i sami kupujemo pronašli smo novu zgodnu akcijsku stranicu – .

Ponuda je izuzetno bogata, a kao i obično je složena po kategorijama. Ona prva se znakovito zove “Preporučeno” i donosi vrlo popularne uređaje i gadgete po zanimljivim cijenama. U nastavku slijede proizvodi sortirani po kategorijama, kao što su TV Box uređaji, pametni telefoni, elektronika, tablet PC uređaji, pametna nosiva tehnologija, leteći dronovi, akcijske kamere, kućne potrepštine, elektronski dodaci za automobile,…

Kao što i sami možete zaključiti, ima za svakoga ponešto. Sve se to nalazi na istoj .

Malo smo detaljnije pogledali ponudu pa evo nekih zgodnih proizvoda koje vrijedi istaknuti:
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.