72 Hours Shoping Festival + 48 Hours Crazy Sale rasprodaje na Geekbuyingu

Fotografija članka: 72 Hours Shoping Festival + 48 Hours Crazy Sale rasprodaje na Geekbuyingu

Koju ćete akcijsku prodaju odabrati – 72 Hours Shoping Festival u kojem je na raspolaganju široka paleta proizvoda ili 48 Hours Crazy Sale ludu rasprodaju pametnih telefona, vodimo vas na dvije lokacije na Geekbuying webshopu.

Oglas

O prvoj akciji praktički sve znate, vjerojatno ste je i posjetili. donosi velika sniženja cijena raznih proizvoda koji su grupirani po nekoliko osnovnih kategorija. Ponuda je zaista bogata, ne zaboravite kliknuti na “veliki plus” pokraj svake rubrike, tek će se tada otvoriti priča.

Prva rubrika koju ćete vidjeti je “Recommended”, a u njoj se nalaze proizvodi koji su posebno preporučeni, a koji su po posebno sniženim cijenama. Koliko i koji su to proizvodi, mijenja se iz dana u dan tako da ih vrijedi povremeno posjećivati.

U nastavku slijede posebne rubrike koje su kreirane po vrstama proizvoda kao što su TV Box uređaji, pametni telefoni, elektronika, tablet PC uređaji, pametna nosiva tehnologija, leteći dronovi, akcijske kamere, kućne potrepštine, elektronski dodaci za automobile,… Zaista ima za svakoga ponešto, a sve to možete provjeriti na bogatoj .

Ako ste pak pravi ljubitelj pametnih telefona i baš sada vam treba novi i cjenovno povoljan, tada će vam se možda više svidjeti ova druga akcija koju smo otkrili, a to je . Stvar je jednostavna – u narednih 48 sati možete pronaći brojne pametne telefone po osjetno sniženim cijenama. Moramo priznati kako su vrlo zanimljive… :)

Kako i kada ih možete uloviti, sve vam piše na stranicama. Akcijska prodaja je počela i traje od 24-26. studenog, tako da imate dovoljno vremena sve pregledati i odabrati svog novog mobilnog ljubimca. Sve detalje potražite na posebnoj .

Za sami kraj evo nekih zanimljivih proizvoda po nižim cijenama koje vrijedi izdvojiti:
(229,99$)
(99,99$)
(69,99$)
(169,99$)
(154,99$)
(8,89$)
(29,99$)
(74,99$)
(74,99$)
(109,90$)
(219,99 $)
(49,99$)
(64,99$)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.