7. tjedan cjeloživotnog učenja Srca – danas je Dan otvorenih vrata

Fotografija članka: 7. tjedan cjeloživotnog učenja Srca – danas je Dan otvorenih vrata

Sveučilišni računski centar poziva sve da im se pridruže na 7. tjedan cjeloživotnog učenja Srca, a koji traje do kraja ovog tjedna.

Oglas

7. tjedan cjeloživotnog učenja Srca se inače održava od 30. rujna do 6. listopada 2013. godine, a organizira ga Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Sveučilišni računski centar će se u  7. tjedan cjeloživotnog učenja Srca uključiti organizacijom Dana otvorenih vrata, 3. listopada 2013. godine, u okviru kojih će se održati dva predavanja:
– Važnost informatičkog obrazovanja u cjeloživotnom učenju, s početkom u 11 sati
– Uporaba e-portfolija u cjeloživotnom učenju, s početkom u 11,30 sati.

Na konzultacijama koje će trajati od 10 do 18 sati, posjetitelji će moći dobiti informacije i savjet o odabiru informatičkog obrazovanja.

Tema ovogodišnjeg Tjedna je učenje građanskih kompetencija tijekom cijelog života, pri čemu je posebna pozornost posvećena mogućnosti stjecanja ovih kompetencija izvan redovnog obrazovanja. Tjedan je obrazovna kampanja koja se ne obraća samo potencijalnim polaznicima već i onima čija je zadaća omogućiti da svi građani na kvalitetan način sudjeluju u procesu cjeloživotnog učenja, a posebice obrazovnim ustanovama.

Više o Tjednu cjeloživotnog učenja saznajte , kao i u našem popularnom .

7. tjedan cjeloživotnog učenja Srca - danas je Dan otvorenih vrata

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.