7 stvari koje trebate znati o Windows Phone 7

Fotografija članka: 7 stvari koje trebate znati o Windows Phone 7

Microsoft EMEA tim za korisničku podršku objavio je popis "7 stvari koje trebate znati o WP7". To su neka od najčešće postavljenih pitanja koje su dobili. Možda će vam pomoći ili zatrebati.

Neuspješna početna registracija: Da, i to se događa iako ste uređaj kupili legalnim putem.  Možda nešto nedostaje ili nije valjan proizvodni ključ.  Jednostavno pozovite svoj lokalni koji bi trebao bit u mogućnosti pomoći, ili kontaktirajte izravno proizvođača mobilnog uređaja ili korisničku službu mobilnog operatera.

Kako uvesti svoje Outlook kontakte u WP7 ako niste u sustavu Microsoft Exchange? Prvo ćete morati da preselite te kontakte na neku od usluga, kao što su Windows Live, Google ili Facebook. Više detalja

WP7 ne detektira  PC: Iako postoji nekoliko stvari koje treba probati,  najlakši korak je da spojite USB kabel u drugi USB port ili port izravno na računalo (ne koncentrator). Dodatni koraci kako otkloniti pogreške u sustavu Windows Device Manager su dokumentirani u KB # .  

Imate više Live ID-a,  koji bi trebalo odabrati? Možete jednostavno prošetati kroz ID čarobnjaka, ako ste korisnik više Live ID-a. Osim toga, preko postojeće adrese e-pošte možete povezati tu adresu na novi Live ID i nastaviti koristiti svoju trenutnu adresu e-pošte. Više informacija:   i stvarni Live ID

Postavke zemalja (država) se ne podudaraju s  Live ID: Morati ćete  stvoriti novi Live ID s odgovarajućom regijom. Promjenom regije od postojećeg Live ID ispraviti će te problem.

Kako promijeniti Live ID dodijeljen sa  WP7 telefonom? Kako bi se promijenio Live ID za korištenje pristupnim značajkama kao što su Market, Xbox LIVE, i Zune Pass iz WP7, morat ćete resetirati telefon na tvorničke postavke. Resetiranjem telefon na tvorničke postavke će te izbrisati vaše osobne sadržaja, uključujući i aplikacije koje ste kupili i preuzeli, fotografije, video i glazbu. Međutim, imate mogućnosti prenijeti kupljene sadržaj na različite Live ID. Više informacija o promijeni Live ID  .

Kako proširiti Secure Digital (SD) karticu u WP7? Neki WP7 uređaji imaju SD kartice koje se koriste za proširenje količine prostora za pohranu na telefonu. No ne bi trebali ukloniti SD karticu u telefonu ili zamijeniti novom, jer vaš WP neće raditi ispravno. Postojeći podaci o telefonu mogu biti izgubljeni, i SD karticu možda nećete moći koristiti u drugim uređajima.
Više informacija: Secure Digital Card WP7
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.