7 Media Playera za Windows 7

Fotografija članka: 7 Media Playera za Windows 7

Postoje određene stvari u MM softveru koje se "moraju imati’, a i druge koje su samo dodatne mogućnosti. Neke od njih su: dobra podrška audio/video formata, mogućnost organiziranja biblioteka, i mogućnost sinkronizacije s nekim od playera koje koristimo. Baš kao i mnoge druge stvari, zasigurno svatko ima različit popis onoga što ulazi "moram-imati’, pa bi preporuka bila da svatko isproba nekoliko različitih igrača i vidi što mu odgovara. Također, neki programi su bolji za audio, a neki za video. Drugi, zahtijevaju malo truda oko ažuriranja informacije o albumima, a neki to rade automatski. U potrazi za jednim programom koji sve radi zadovoljavajuće, izdvojili bi neke kako slijedi:

VLC Player
VLC je nešto možda manje poznat izvan tech zajednice. Njegova najjača osobina je sposobnost da može reproducirati skoro bilo koji današnji format. Rijetko ćete naići na format koji VLC ne može podržati. Međutim, ako želite stvaranje medijskih biblioteka, VLC ne može biti dobar izbor. Kada je riječ o video formatima, VLC može biti kralj.
Preuzimanje:

Media Player Classic
Grubi dijamant, player sa malo kontrole, ali će reproducirati gotovo sve što je vani. On je open source, napravljen je da oponaša stari Windows Media Player. Opet, to je osnovni player, tako da neke od naprednijih mogućnosti neće biti dostupne.
Preuzimanje:

Real Player
Većini je poznat i uključuje podosta opcija. To su: mogućnosti Media Browser, Playlist editor, Theater Mode, Vizualizacija, Continuous Play, favoriti meni, equalizer i video kontrola, medijske knjižnici, itd. … Ako ste u potrazi za punim medijskim iskustvom, Real Player je dobar izbor. Minus mu je što sve navedene značajke su samo dostupne u punoj komercijalnoj inačici.
Preuzimanje:

Windows Media Player 12
Vjerojatno najpopularnije ime u MM playerima, ali samo ako jer je već instaliran, kod kupnje novog PC. Međutim, WMP 12 je vrlo sposoban komad softvera sa mnogo mogućnosti i oblika podrške. Najnovija inačica WMP sada dolazi s još više formata i kodek podrške. Media Library opcije su jednostavne za korištenje, ima sposobnost da se ažuriraju podaci , a što je definitivno plus.
Preuzimanje:

iTunes i Quicktime, jaki dvojac
Ako niste živjeli u pećini u posljednjem desetljeću, vjerojatno ste čuli ime iTunes. iTunes je ustvari bolji za media market, nego što je player. Ima podršku i razne mogućnosti za upravljanje medijskim bibliotekama. Dodaci poput Genius i Cover Flow čine ga modernim playerom. Ažuriranje albuma je jednostavno za korištenje i pretraživačke značajka pomažu korisniku da pronađe brzo sve medije. QuickTime Player pruža zadivljujuću kvalitetu, i najjednostavnije korištenje. Omogućava snimanje audio zapisa za stvaranje podcasta i podržava do 24 kanala surround zvuka.Kao i sve što je Apple, ima ograničenje za druge formate.
iTunes : Quicktime:

DivX 7
DivX je poznat player koji je često potisnut iako gotovo bilo koji film ili video još uvijek možete ‘preuzeti’ DivX formatu. Ovaj format podržavaju i neki mobilni uređaji. DivX 7 je još jedan osnovni media player sa sposobnošću pokretanja Divx,. Avi i. Mkv videa s podrškom za ACC i. MP3 audio. Pro verzija sadrži visoke rezolucije pretvorbe i nekoliko drugih mogućnosti. Ovo nije Media player, ako ste u potrazi za mnogobrojnim funkcijama, ali je video player je definitivno vrijedan spomena.
Preuzimanje:

Nadam se da je ovaj brz sažetak malo nekome pomogao. Kao što možete vidjeti, MM softver varira od osnovnih playera do složenih, besplatnih do komercijalnih. Neke stvari su bolje od drugih, a neki softver sve radi pristojno.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.