7. Doručak@Microsoft – družite se od sada i uz Windows Live

Fotografija članka: 7. Doručak@Microsoft – družite se od sada i uz Windows Live

7. Doručak@Microsoft – družite se od sada i uz Windows Live

Windows Live nije ništa drugo nego grupa integriranih online servisa koja je još više orijentirana korisnicima, njihovom druženju i svakodnevnom kontaktiranju. Kako je rekao Tomáš Koška, voditelj Microsoft Online servisa za srednju i istočnu Europu, sastavni dio Windows Live bit će Live Messenger, Live Hotmail, Live Groups, te Live Search. Samo u Hrvatskoj registrirano je više od 430.000 Messenger korisnika, uz više od 1.200 registriranih novih korisnika mjesečno. Isto tako, naglasio je Koška, servisi u Windows Live paketu su lokalizirani, što znači da ćete ih moći čitati i na hrvatskom jeziku. Isto ako, sustav će kolaborirati i s 25 najpoznatijih svjetskih društvenih mreža kao što su Facebook, MySpace, Flickr i druge, a istovremeno ćete moći komunicirati s 25 prijatelja. U demo primjerima vidjeli smo nekoliko zanimljivih multimedijskih rješenja koje će se svidjeti budućim korisnicima Windows Live mreže. Sve je riješeno "user friendly", odnosno okrenuto prema korisnicima, a svi podaci, kao i kolaboracija više email sandučića bit će "up to date", odnosno ažurirani najnovijim podacima. Mnogi će se sigurno okrenuti upravo Windows Live sustavu kao primarnom sustavu za komunikaciju, u to ne sumnjamo.

7. Doručak@Microsoft – družite se od sada i uz Windows Live

O pripadajućim rješenjima i tehnologijama govorio je i Kristijan Kramarić. Saznali smo kako se ova rješenja mogu koristiti na Windows XP, Vista i nadolazećem Windows 7 operativnom sustavu. Zanimljiva stvar je da će Windows 7 operativni sustav doći u osnovnoj inačici, a Windows Live usluge ćete moći besplatno downloadati. Isto tako, u bliskoj budućnosti, napomenuo je Kramarić, postojat će i mogućnost besplatnog reklamiranja tvrtki kroz besplatne Microsoftove aplikacije.

Microsoft kao najveća softverska kuća na svijetu se očito okreće običnim svakodnevnim korisnicima, njihovoj naprednijoj komunikaciji, razmjeni slika i videa, koristeći i brojne postojeće društvene mreže. Ili kako bismo mi rekli – imat ćete sve na jednom mjestu.

Download adrese gdje sve ovo možete provjeriti su :


7. Doručak@Microsoft – družite se od sada i uz Windows Live

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.