7. Combis konferencija u Šibeniku donosi primjenu ICT-a u praksi

Fotografija članka: 7. Combis konferencija u Šibeniku donosi primjenu ICT-a u praksi

7. Combis konferencija, koja je na rasporedu u rujnu, sudionicima će odgovoriti kako funkcionira ICT konferencija u praksi, odnosno u pravom poslovnom okruženju.

Oglas

Želeći inspirirati sudionike na usvajanje iskustava i znanja o konkretnim primjenama tehnologije uz pomoć kojih će unaprijediti svoje poslovanje i ostvariti poslovne prednosti, Combis je odabrao upravo primjenu ICT-a kao temu konferencije, dodatno je naglasivši i krovnom temom konferencije, Primijeni ICT = Ostvari POTENCIJAL = Unaprijedi POSLOVANJE.

7. Combis konferencija svoj će fokus imati na konkretnim ICT rješenjima najuspješnijih tvrtki u regiji, na predstavljanju najboljih rješenja koja su prepoznata i dokazana u praksi, te na razmjeni iskustava svih sudionika Combis konferencije, vodećih stručnjaka hrvatske i regionalne ICT scene. Mnogi korisnici Combisa iz Hrvatske i regije na konferenciji će prikazati rješenja koja su primijenili u svojim tvrtkama s naglaskom na to kako su im ona pomogla u poslovanju. Neki od Combisovih projekata tako će po prvi puta biti javno predstavljeni upravo na Combis konferenciji.

bit će otvorena plenarnim predavanjem gosta predavača Leonarda Brodyja – „kontroverznog lidera novog svjetskog poretka“. Brody će u Šibeniku održati predavanje pod nazivom “The Great Re:Write: This monumental shift in technology, business and human behavior”, stavljajući naglasak na to što su nam donijele (i što nam još donose) temeljite promjene u načinima primjene tehnologije, načinu poslovanja te promjene ljudskog ponašanja kojima svjedočimo u ovom tisućljeću.

Očekuje se da će i ovogodišnju konferenciju posjetiti više od 300 sudionika, a u skladu s većim brojem i perspektivom daljnjih projekata koje Combis realizira u široj regiji kao sistem integrator, na konferenciju su pozvani i sudionici iz regije u znatno većem broju nego dosad.

7. Combis konferencija je na rasporedu je krajem rujna. Detalje o konferenciji (lokacija, vrijeme, raspored, Google mapa,…) potražite u našem .

7. Combis konferencija u Šibeniku

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.