6. Microsoftova Windays konferencija u Opatiji

Racunalo.com foto

Microsoft WinDays 2006 najvažnija je poslovno-tehnološka konferencija u regiji. Već se tradicionalno po šesti put održava u Opatiji od 25. do 28. travnja 2006, uz predkonferencijski dan 24. travnja 2006. godine. Teme o povezivanju tehnologije i poslovanja na prošlogodišnjoj su konferenciji privukle veliki interes i sudjelovanje kako tehnološkog kadra, tako i srednjeg i visokog menadžmenta iz mnogih tvrtki.
Očekuje se kako će na ovogodišnjoj konferenciji prisustvovati više od 1600 sudionika koji će moći pratiti 150 predavanja klasificiranih u 28 različitih tematskih cjelina. Glavna tema WinDays 2006 konferencije uloga je informatičkih inovacija u svakodnevnom poslovanju te njihov značaj u hrvatskom gospodarstvu. Na konferenciji će biti predstavljen novi Microsoftov operativni sustav Windows Vista i nova verzija paketa uredskih aplikacija Microsoft Office 2007 System. Novost koja će biti predstavljena na ovogodišnjoj konferenciji je Fina Identity Card – Smart kartica s digitalnim potpisom za fizičke osobe koja će sudionicima omogućiti pristup sadržajima na konferenciji.
Ako ćete biti jedan od ponosnih sudionika konferencije, u četiri dana prepunih IT sadržaja očekuje vas :
– dijeljenje znanja o Microsoftovim tehnologijama i proizvodima,
– primjena postojeće i nove tehnologije u rješavanju poslovnih izazova,
– povezivanje i druženje u zajednici Microsoftovih partnera, stručnjaka, korisnika
– i još puno toga…
Kako tvrde u Microsoftu hrvatska, ove im je godine cilj unaprijediti konferenciju s novim tehnologijama, idejama i informacijama, ali i stvoriti ugođaj u kojem ćete moći poslovne zamisli lakše i učinkovitije ostvariti uz pomoć najsuvremenije Microsoftove tehnologije i poslovnih rješenja.
Na stranicama Racunalo.com portala moći ćete pronaći i neke od najzanimljivijih sadržaja s konferencije, kao i pregršt fotografija. Više potražite na službenim stranicama konferencije na slijedećoj adresi:
.


Vidimo se u Opatiji!

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.