6. Ideja godine 2018, natjecanja za učenike srednjih škola – prijavite se!

Fotografija članka: 6. Ideja godine 2018, natjecanja za učenike srednjih škola – prijavite se!

U tijeku je novo izdanje poslovnog natjecanja za učenike srednjih škola “Ideja godine”, u organizaciji popularnog portala za srednjoškolce – srednja.hr.

Oglas

Ovo je šesta godina zaredom kako organiziramo natjecanje ovoga tipa, otvoreno za učenike svih srednjih škola na području cijele Hrvatske.

‘Novim tehnologijama do poslovnog uspjeha’ moto je natjecanja, a ono što ovo natjecanje čini jedinstvenim jest činjenica da vrednujemo maštovitost, inovativnost, prezentacijske vještine, kao i samo znanje.

Učenici se mogu prijaviti pojedinačno ili u timovima s do tri člana te pod vodstvom mentora ili mentorice koji su srednjoškolski profesor ili profesorica, a ne moraju nužno biti iz iste škole. Za natjecanje je ključna dobra ideja, a zatim i dobar poslovni plan te prezentacija. Prijave se primaju do 23. travnja 2018. godine, a finalno natjecanje u koje ulazi deset najboljih timova će se održati 3. svibnja 2018. godine u Zagrebu. Dan nakon finala je rezerviran za posjet tvrtkama partnerima projekta, a nagrada za pobjednički tim jest putovanje na destinaciju u Europi te godinu dana besplatnog korištenja prostorija Tehnološkog parka Zagreb.

O dosadašnjim pobjednicima Ideje godine i njihovim fenomenalnim idejama i poslovnim rješenjima možete više pročitati na , kao i ostale te .

Voljeli bismo kada biste objavili vijest o natjecanju u Vašem mediju te tako obavijestili i pozvali čitatelje da se priključe.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.