6. Codeanywhere Shift Split – i ove vas godine očekuju svjetski poznata IT imena

Fotografija članka: 6. Codeanywhere Shift Split – i ove vas godine očekuju svjetski poznata IT imena

6. Codeanywhere Shift konferencija održat će se 1. i 2. lipnja u splitskom HNK-u, kao i prošle godine.

Oglas

Konferenciju u jugoistočnoj Europi predstavili su župan Zlatko Ževrnja, privremeni pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, EU fondove i poljoprivredu Anđelko Katavić, organizator Shift konferencije Ivan Burazin, Joško Stella iz Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, Mariana Pivalica iz Turističke zajednice grada Splita, Silvija Bareša iz Splitske banke i Ivan Blagajić iz agencije Five.

Shift konferencija održat će se 1. i 2. lipnja i ove godine u splitskom HNK-u. Prošlogodišnje izdanje konferencije posjetilo je više od 1.000 osoba, a ove se godine prema najavama očekuje dolazak više od 1.500 posjetitelja i govornika.

Tradicionalno, Shift će i ove godine ugostiti predstavnike najvećih IT tvrtki u svijetu. Po prvi puta, u sklopu Shift konferencije održavat će se praktične radionice. Kroz šesnaest workshopa, koji će biti organizirani paralelno s događajem, posjetitelji će imati priliku upoznati se s najnovijim trendovima i tehnologijama 2017. godine.

Osim Shift konferencije, na presici je predstavljen i impresivni set virtualne i proširene stvarnosti – Microsoftov HoloLens vrijedan 3000 dolara, HTC Vive i Samsung Gear VR. Uređaje ćete, također, moći testirati na samoj konferenciji. Stoga, požurite i na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu za najveću regionalnu IT konferenciju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.