5. Shift konferencija u Splitu održat će se u lipnju

Fotografija članka: 5. Shift konferencija u Splitu održat će se u lipnju

Za Shift Split konferenciju možemo već reći kako je tradicionalna. Peta “epizoda” održat će se ponovo u Splitu na poznatoj lokaciji – u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Oglas

Shift konferencija je postala jedna od najvećih informatičkih konferencija u jugoistočnoj Europi. I ove se godine održava u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, od  2-3. lipnja. U sklopu Shifta održat će se i 24-satno natjecanje programera – hackathon.

Shift će, kao i u prethodnim godina, ugostiti brojna poznata inozemna i domaća imena iz informatičkog svijeta. Oni će na konferenciji pričati o svojim poslovnim iskustvima. Uz to, na pozornici HNK Split će mladi programeri prezentirati ideje razvijene na hackathonu. Žiri sastavljen od IT stručnjaka će proglasiti pobjednike. Pobjednički tim očekuje nagrada od 10.000$.

Koliko je ova konferencija postala velika govori i podatak kako se prošle godine okupilo čak 1.100 sudionika, a ove ih se godine očekuje još i više.

Organizatori su pripremili promotivne cijene ulaznica (early bird) koje možete kupiti do 15. ožujka po cijeni od 90 eura.  Za studente je namijenjena posebno povoljna cijena ulaznice od 15 eura.

Organizator ove pete po redu hvale vrijedne konferencije je splitska tvrka Codeanywhere. Za više informacija o natjecanjima, govornicima i konferenciji posjetite . Dodatne detalje možete pronaći i u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.