TOP 5 razloga zašto doći na BFS 2018 – Five Star Experience

Fotografija članka: TOP 5 razloga zašto doći na BFS 2018 – Five Star Experience

Bug Future Show 2018 održava se 31. siječnja 2018.(srijeda) i to ponovo u Kinu Europa u Zagrebu s početkom u 10:00.

Oglas

Bug Future Show 2018 (BFS 2018) je cjelodnevni tehnološki show u produkciji Buga, koncipiran kao kombinacija scenskog programa i popratnog izložbenog programa koji se paralelno odvijaju u istom prostoru. Ovo je peti puta da se održava ova konferencija, a ovogodišnja je pod motom “Five Star Experience”, pa će predavači, panelisti i ostali sudionici programa ovaj put posjetiteljima pokazati uređaje, trendove i tehnologije budućnosti koje će naše živote učiniti boljima, ugodnijima, zabavnijima, opuštenijima, svrsishodnijima, pa i luksuznijima.

Ovo su bili razlozi zbog kojih smo porazgovarali sa Draganom Petricom koji je direktor sadržaja #bfs2018, te Ninom Išek Međugorac i Bojanom Mušćetom ispred Hrvatskog Telekoma. Oni su nam svaki na svoj način predstavili bitne smjernice zašto doći na , a možete ćuti i vidjeti informaciju koju Dragan nije nikome do sada rekao. Svakako pogledajte i komentirajte video prilog.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.