5. Oracle Day: The Information Age 2011 idućeg tjedna

Fotografija članka: 5. Oracle Day: The Information Age 2011 idućeg tjedna

Kako smo saznali, za konferenciju je registrirano oko 400 sudionika, a u skladu s modernim trendovima na konferenciji će biti riječi o "Cloud Computingu" za domaće tvrtke. O cloudu smo već slušali i pratili i kod drugih IT tvrtki, a Oracle će na svojoj konferenciji idućeg utorka zajedno sa partnerima, te domaćim i inozemnim tvrtkama predstaviti studije slučaja korisnika. Jedan od glavnih gostiju konferencije bit će Jean-Claude Michaca, podpredsjednik Oracle FMW odjela (Fusion Middleware).

Detalje konferencije potražite .

Foto: Božidar Komarić, Racunalo.com

PRESS objava
ZAGREB, 27. travnja 2011. – Jubilarna, peta po redu konferencija Oracle Day: The Information Age 2011 održat će se 3. svibnja 2011. u zagrebačkom Hypo Expo centru, najavio je tijekom današnje konferencije za medije generalni direktor Oracle Hrvatska, Marin Tadić. Uz već tradicionalno predstavljanje najnovijih tehnoloških dostignuća iz Oracle svijeta, glavna tema ovogodišnje konferencije bit će Cloud Computing (računarstvo u oblaku), o čemu će u uvodnom dijelu konferencije govoriti i Jean-Claude Michaca, potpredsjednik Oracle FMW (Fusion Middleware) odjela. 

„Oracle je vodeći svjetski proizvođač integriranih poslovnih softvera i hardverskih sustava, a svoju lidersku poziciju potvrđuje i u području cloud computinga. O našem uspjehu već dovoljno govori podatak da danas u Hrvatskoj ima više velikih tvrtki koje nam jesu klijenti nego onih koje to još nisu. Tema ovogodišnje konferencije cloud computing za domaće tvrtke predstavlja ključnu priliku, ne samo u povećanju dostupnosti i brzine rada aplikacija na korisničkoj razini, već i u smanjenju troškova i poboljšanju cjelokupnog poslovanja“, istaknuo je prigodom predstavljanja Marin Tadić. 

Nakon zajedničkog plenarnog dijela, konferencija Oracle Day: The Information Age 2011 bit će podijeljena u dva panela tijekom kojih će biti predstavljene brojne domaće i inozemne studije slučaja korisnika, kao što su Tvornica duhana Rovinj, Hrvatska lutrija, Zagrebačka banka, Croatia osiguranje i Si.Mobile.

Organizacijski partner ovogodišnje konferencije je Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) a kao i svake godine, u sklopu konferencije, partneri i sponzori (Combis, Ericsonn, IN2, Multicom, Neos, Infodom, S&T, Asseco, Dekod i Computech) će na izložbenim prostorima predstaviti vlastita rješenja.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.