5. HrUSKo Forum – očekuje nas nova konferencija hrvatske udruge SAP korisnika

Fotografija članka: 5. HrUSKo Forum – očekuje nas nova konferencija hrvatske udruge SAP korisnika

Hrvatska udruga SAP korisnika, HrUSKo, u Zagrebu će 21. studenog ove godine organizirati peti po redu HrUSKo Forum.

Oglas

Riječ je o susretu SAP korisnika na kojemu sudionici razmjenjuju iskustva s ciljem boljeg korištenja SAP rješenja te saznaju novosti iz SAP poslovanja. Zajedničko djelovanje prema SAP-u s ciljem pravovremene prilagodbe svim zakonskim promjenama strateška je smjernica HrUSKo udruge i jedna od tema koja će obilježiti i ovogodišnji Forum.

Peti po redu Forum donijet će korisnička iskustva i implementacije novih rješenja iz SAP portfelja, a koje je hrvatsko tržište prepoznalo kao inovativno i nužno za poslovanje. Uz gostovanja stranih predstavnika SAP-ovih korisničkih udruga i predstavljanje noviteta od strane SAP-a iz Hrvatske, korisnici i SAP-ovi partneri podržat će Forum svojim znanjem, iskustvima i referentnim projektima. Svoje gostovanje na Forumu potvrdili su renomirani predavači iz SAP svijeta, a kao gost predavač pridružit će se priznati hrvatski kuhar, Mate Janković.

HrUSKo Forum prepoznat je od strane SAP-ovih partnera i korisnika SAP rješenja kao centralno mjesto razmjene znanja, ali i mjesto na kojemu mogu sve svoje upite podijeliti i izravno riješiti u susretu sa SAP-ovim stručnjacima i kolegama. Iako Forum ima svoj formalni tijek i prezentacije, ideja je referentnim korisničkim iskustvima potaknuti bolje i lakše korištenje svih funkcionalnosti SAP rješenja te kroz neformalnu suradnju odgovoriti na sve korisničke dvojbe. Svake godine, pa tako i za ovaj peti po redu Forum pripremili smo i temu izvan SAP svijeta, a ove godine odlučili smo se na kulinarska iskustva Mate Jankovića. Interes za Forum svake godine je sve veći, a interes predstavnika SAP korisnika iz ostalih europskih zemalja potvrđuju kako se ciljevi Udruge i ostvaruju.
– Danijela Kalmeta, predsjednica hrvatske udruge SAP korisnika, HrUSKo

Podsjetimo, HrUSKo Forum prvi put je organiziran 2013. godine kako bi se SAP korisnici aktivnije angažirali oko što lakšeg priključivanja tvrtki korisnika SAP-a Europskoj Uniji. Forumu su prethodile intenzivne edukacije i radionice te portal hrvatskih tvrtki korisnika SAP-a www.hrusko.org. Hrvatska udruga SAP korisnika započela je svojim radom 1999. godine na prijedlog desetak tvrtki, koje su već imale ili su uvodile SAP R/3 u svoj poslovni sustav.

Radom su započeli kao Stručni forum u okviru Udruge Hrvatski informatički zbor (HIZ). Na izbornoj skupštini HIZ-a, 22. studenog 2012. godine, donosen je Status čime započinje formalizacija rada udruge SAP korisnika. Godine 2016. godine Udruga stječe svoj formalni oblik i počinje samostalno djelovati pod imenom hrvatska udruga SAP korisnika, HrUSKo.

Udruga surađuje i s predstavnicima SAP korisnika drugih zemalja zbog sličnih interesa i poslovnih izazova, a intenzivno surađuje sa udrugom iz Srbije, USKUS te DSAG njemačkom udrugom korisnika. Predstavnici slovenske udruge SAP korisnika SUSAP 2012. godine predstavili su iskustva ulaska Slovenije u EU i rad njihove Udruge, što je snažno utjecalo na korisnička iskustva u Hrvatskoj. Predsjednik SUSAP-a, bio je i na Izbornoj skupštini HrUSKa na kojoj je donesena odluka o udruživanju SAP korisnika u Adriatic regiji, što je dugoročni cilj korisnika SAP-a.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.