5. Bug Future Show 2018 posljednjeg dana u siječnju, donosi ‘Five Star Experience’

Fotografija članka: 5. Bug Future Show 2018 posljednjeg dana u siječnju, donosi ‘Five Star Experience’

Peti po redu BFS 2018 održat će se 31. siječnja 2018. godine, a lokacija je poznata Kino Europa u Zagrebu. Ove godine se održava pod sloganom “Five Star Experience” iliti iskustvo od/za pet zvjezdica.

Oglas

U ovoj drugačijoj konferenciji očekuju nas zanimljivi noviteti iz svijeta tehnologije, a očekuju nas odlični panelisti o kojima više možete pročitati i na službenim stranicama konferencije. Kako kažu Bugovci, svi će predavači i panelisti predstaviti nove uređaje, trendove i tehnologije koje će obogatiti naš svakodnevni život.

Saznajemo kako je ulaz na besplatan, ali moći ćete ući isključivo s pozivnicom i promotivnim kodom koji stiže e-mailom. Ukoliko želite biti među primateljima (a niste pretplatnik Buga) javite se na email info@bfs.bug.hr s dokazom da ste čitatelj Buga ili dokaz predočite na Twitteru uz hashtag #bfs2018, pa će Bugovci razmotriti vaš zahtjev. Možda i prođe :)

Što se tiče predavača, treba izdvojiti pet keynote govornika – Myriam Joire (SAD, tech blogerica i podcasterica), Luka Abrus (FIVE, CEO), prof. dr. sc. Ivica Puljak (FESB Split, profesor), Alan Sumina (Nanobit, CEO) i Davor Tremac (Uber, General Manager SEE).

Ako nas pitate treba li ustati ili odustati, mi smo za ono prvo – ovo bi bilo šteta propustiti :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.