5 aplikacija koje bi trebao imati svaki smartfon

Fotografija članka: 5 aplikacija koje bi trebao imati svaki smartfon

Što bi proizvođači trebali uvrstiti na svoje uređaje

Oglas

Svake godine proizvođači nam pokazuju novine koje su stavili na svoje uređaje. Neke su stvari zaista nove i inovativne, ali puno je stvari koje su kopirane od aplikacija koje već postoje na trgovinama.

/

Ako teško sklapate oči u krevetu nakon gledanja u mobitel, onda je ovo ono što vam treba. Smanjujući plavo svjetlo na vašem zaslonu, navedene aplikacije vas manje razbuđuju i opuštaju. Svaki korisnik bi ih trebao barem jednom isprobati. Apple je sam pokazao koliko je ovo dobra stvar, pokazavši da će uvrstiti ovo u core functions na iPhone.

Najbolji Image stablizator :) Koristeći žiroskop vašeg smartfona, Horizon će svaki video potpuno izravnati i držat će ga uvijek u poptuno vodoravnom položaju. Jako dobra aplikacija za one koji snimaju pokretne stvari.

Mnogi koji “žive” na svom mobitelu, moraju često tijekom poziva pogledati nešto na njemu. SpeakerPhone aplikacija će u onom trenutku kada maknete uređaj s glave, prebaciti poziv na zvučnik. Aplikacija nije za svakoga, ali nekima će biti od velike pomoći.

Svi moramo s vremena na vrijeme staviti mobitel na bešumno. Nekima je to gnjavaža jer se treba sjetiti poslije vratiti zvučni profil na normalno. Shush! će za vas to napraviti automatski ako želite ukoliko podesite unaprijed vrijeme na koje želite utišati mobitel. Svi volimo što manje ići po postavkama, a ova je aplikacija kao stvorena za to.

Za one kojima je Tasker prenapredan, SkipLock je izvrstan. Svi volimo da nam je mobitel osiguran lozinkama i sličnim načinima zaštite dok nismo u vlastitoj kući. Jednostavno je naporno otključavati mobitel svaki put kada želite odgovoriti na WhatsApp poruku ili samo promijeniti program na televizoru. Zato SkipLock otključava mobitel na mjestima na kojima ste spojeni na poznati Wi-fi. Super stvar za one koji nisu dobili Lollipop.

10 aplikacija koje bi trebale biti na svakom smartfonu_

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.